Δεν είναι πραγματική κόρη του Μπιλ Κλίντον η Τσέλσι;

Αυτή η οικογένεια δεν θα απαλλαγεί ποτέ από τα σκάνδαλα! Μάλλον αυτά την τρέφουν όμως. Όπως αυτό που έχει αρχίσει και κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες: πως η Τσέλσι Κλίντον δεν είναι βιολογική κόρη του Μπιλ! Το αποκαλύπτει πρώην συνεργάτης της Χίλαρι...

Η φήμη ξεκίνησε από τα κουτσομπολίστικο μέσο αλλά με τέτοιους... πρωταγωνιστές δεν άργησε να γίνει... viral!

Σύμφωνα λοιπόν με την RadarOnline.com, ο Λάρι Νίκολς, πρώην βοηθός της Χίλαρι Κλίντον, αποκάλυψε ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της Τσέλσι. Και όχι μόνο αυτό, αλλά φέρεται να είναι και στείρος!

Ο Νίκολς υποστήριξε ότι ο βιολογικός πατέρας της Τσέλσι είναι ο πρώην δήμαρχος της πόλης Λίτλ Ροκ του Άρκανσο, Γουέμπστερ Χάμπελ.

Μάλιστα, ο Νίκολς υποστήριξε ότι έμαθε το μυστικό από τον ίδιο τον Μπιλ Κλίντον. «Συζητούσαμε για μια γυναίκα που υποστήριζε ότι ο Μπιλ την είχε αφήσει έγκυο και τι έπρεπε να κάνουμε γι’ αυτό. Αλλά εκείνος αρνήθηκε πως θα μπορούσε να την έχει αφήσει έγκυο. Είπε ότι είχε ιλαρά όταν ήταν παιδί και αυτό τον έκανε στείρο. Τα ακριβή του λόγια ήταν: "Ρίχνω άσφαιρα". Εμβρόντητος από αυτό που μόλις είχα ακούσει, τον ρώτησα: "Και η Τσέλσι;". Και είπε: "Ω, ο Γουέμπ τη γέννησε"», είπε ο Νίκολς.

Σύμφωνα με το The National Enquirer, η σχέση της Χίλαρι Κλίντον με τον Χιούμπελ ήταν ένα "μυστικό" όχι καλά κρυμμένο και γνωστό στους πολιτικούς κύκλους του Άρκανσο.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα