Νοσοκόμα πόζαρε δίπλα σε νεκρή ασθενή!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ιταλίας, από την είδηση ότι μια γυναίκα που εργαζόταν στο νοσοκομείο της Ραβένα, πόζαρε δίπλα σε μια νεκρή ασθενή, «τραβώντας» φωτογραφίες με το κινητό της τηλέφωνο!

Μάλιστα, τις ανέβασε και στη σελίδα της στο Facebook, αναφέροντας ότι είναι πολύ όμορφες φωτογραφίες.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η νοσοκόμα με το «μακάβριο χόμπι», κατηγορείται από την Ιταλική αστυνομία για φόνο.

Πιο συγκεκριμένα, τον περασμένο Απρίλιο, νοσηλευόταν στο τμήμα που εργαζόταν η συγκεκριμένη νοσοκόμα, μια ηλικιωμένη γυναίκα για μια κοινή αδιαθεσία, η οποία εξέπνευσε κάτω από περίεργες συνθήκες λίγες μέρες αργότερα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πρώτες έρευνες οι γιατροί διαπίστωσαν πως στο αίμα της άτυχης 78χρονης, υπήρχε υψηλή δόση καλίου, το οποίο σε συνδυασμό με άλλες ουσίες χρησιμοποιείται στις ΗΠΑ για τις εκτελέσεις θανατοποινιτών.

Επιπρόσθετα, την ίδια περίοδο 38 ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ξαφνικά και υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες στο τμήμα της «αρρωστημένης» γυναίκας.

Η διεύθυνση του νοσοκομείου σε συνεργασία με την εισαγγελία της Ραβένα, ερευνά την υπόθεση.

Όσον αφορά τις φωτογραφίες με τη νεκρή ασθενή, ο εισαγγελέας της Ραβένα, Αλεσάντρο Μαντσίνι, δήλωσε: «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω δει πολλές σοκαριστικές εικόνες, αλλά σαν αυτή λίγες. Προσπαθούμε ακόμα να καταλάβουμε αν η νεκρή εικονιζόμενη είναι μία από τους 38 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους και για αυτό το λόγο ερευνούμε τους ιατρικούς φακέλους τους».

εξω.jpg

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα