Ινδία: Δάσκαλοι γυμναστικής βίασαν 6χρονη

Τον γύρο του κόσμου κάνει μια φρικιαστική είδηση για ομαδικό βιασμό 6χρονης στην Ινδία από δυο δάσκαλους γυμναστικής!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξάχρονη φοιτούσε σε πανάκριβο και σε ένα από τα κορυφαία ιδιωτικά σχολεία της χώρας στην πόλη Μπαγκαλόρ, όταν οι δύο εκπαιδευτικοί -τέρατα κράτησαν το κορίτσι στο γυμναστήριο αφότου όλοι οι συμμαθητές της είχαν φύγει.

Εκεί, το βίασαν και οι δύο.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συνέβη στις 2 Ιουλίου, ωστόσο οι γονείς της μικρούλας άργησαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί. Όταν η μικρή άρχισε να παραπονιέται για έντονους πόνους στο στομάχι, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, εκεί όπου αποκαλύφθηκε όλη η δράση των γυμναστών.

Το κορίτσι αναγνώρισε τους δράστες, ενώ το περιστατικό καταγράφηκε και από τις κάμερες ασφαλείας. Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν οι δύο άνδρες οι οποίοι ομολόγησαν την ενοχή τους.

«Κατά την προκαταρκτική έρευνα και ανάκριση, οι δύο συλληφθέντες ομολόγησαν πως διάρπαξαν το αποτρόπαιο έγκλημα μέσα στο χώρο του σχολείου», σχολίασε χαρακτηριστικά ο διοικητής της Αστυνομίας της Μπαγκαλόρ, Ρέντι.

Αρχικά, συνελήφθη ένας 30χρονος δάσκαλος ρόλερ-σκέιτ που δίδασκε στο σχολείο και από τα λεγόμενά του οι αρχές οδηγήθηκαν στους πραγματικούς δράστες.

Όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο διοικητής της Αστυνομίας ο 30χρονος πρώτος συλληφθείς, που έχει διαπομπευτεί στα μέσα ενημέρωσης, τελικά δεν εμπλέκεται τόσο στον βιασμό όσο ο συνάδελφός του. Παραμένει ωστόσο υπό κράτηση καθώς στην κατοχή του βρέθηκε τεράστια ποσότητα υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Και οι δύο γυμναστές κινδυνεύουν με τουλάχιστον 20 χρόνια φυλάκισης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα