Κόλαση σε παιδικό σταθμό: Χτυπούν και ναρκώνουν τα παιδιά!

Αποσβολωμένοι και τρομοκρατημένοι οι γονείς έβλεπαν τα παιδιά τους να πέφτουν θύματα απίστευτης κακοποίησης σε παιδικό σταθμό στην Κωνστάντζα της Ρουμανίας από τις ίδιες τις δασκάλες τους.

Ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός, διαφημιζόταν από τους ιδιοκτήτες του, ως ο παράδεισος των μικρών παιδιών, όμως όπως αποκαλύφθηκε μέσα από το υλικό που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, ήταν πραγματικά μια κόλαση για τις αθώες ψυχούλες των παιδιών.

Όπως θα δείτε κι εσείς στο βίντεο, οι δασκάλες έδιναν στα παιδιά κόκκινο κρασί μαζί με τον χυμό τους για να πέσουν για ύπνο και μετά καφέ για να ξυπνήσουν και να τα πάρουν οι γονείς στο σπίτι τους.

Μάλιστα στα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα βλέπουμε τις δασκάλες να χτυπούν, να σπρώχνουν και να σέρνουν τα παιδιά στο πάτωμα.

Σε κάποιο σημείο, η νοσοκόμα του σταθμού ουρλιάζει στα παιδιά να κάνουν ότι τους λέει, διαφορετικά θα τους δώσει μπουνιά στο κεφάλι, ενώ καθημερινά τα απειλούσαν ότι θα τα χτυπήσουν και θα τα βγάλουν έξω στο κρύο αν δεν κοιμηθούν.

Παρά τις αποκαλύψεις πάντως, ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός συνεχίζει να λειτουργεί, αφού σύμφωνα με τον νόμο, κανείς δεν μπορεί να τον κλείσει αν δεν ολοκληρωθεί η εκδίκαση της υπόθεσης.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα