Άφησε το μωρό της στο αυτοκίνητο για να ψωνίσει

Ένα μωρό έμεινε επί αρκετή ώρα κλειδωμένο μέσα σε ένα «καυτό» αυτοκίνητο. Η μητέρα του θεώρησε λογικό να το αφήσει εκεί, με το αμάξι να αναλαμβάνει ρόλο μπέιμπι σίτερ όση ώρα εκείνη ψώνιζε.

Η 39χρονη γυναίκα από την Ουαλία βρήκε τρόπο για να μπορέσει να πάει στα μαγαζιά αμέριμνη και να μην έχει μαζί της το βρέφος να την ταλαιπωρεί. Το παράτησε μέσα στο αυτοκίνητο της, με κλειστά τα τζάμια και τη θερμοκρασία να… χτυπάει κόκκινο λόγω ζέστης.

Οι περαστικοί που είδαν το μωρό ανησύχησαν και κάλεσαν την αστυνομία του Σουόνζι. Μετά από λίγο κατέφθασε ένα περιπολικό και μια αστυνομικός, η οποία κατάφερε να απεγκλωβίσει το κοριτσάκι από το όχημα. Η αστυνομία περίμενε την 39χρονη μητέρα, η οποία επέστρεψε με τις σακούλες και το άλλο της παιδί. Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό για πόση ώρα ήταν το μωρό κλειδωμένο στο αμάξι. Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και είναι καλά στην υγεία του. Η μητέρα έλαβε σύσταση για αμέλεια παιδιού.

«Μα καλά, είναι δυνατόν να αφήνει κανείς ένα μωρό και γενικότερα ένα παιδί οποιασδήποτε ηλικίας κλειδωμένο μέσα σε ένα αμάξι; Και με αυτή τη ζέστη;», τόνισε μια περαστική, μιλώντας στη Daily Mail.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα