"Μπαμπά, έπεσε το αεροπλάνο ..."

Ολοκληρώθηκε το έργο των σωστικών συνεργείων στην Ταϊβάν μετά την αεροπορική τραγωδία στο νησί Penghu, στις 23 Ιλουλίου, όπου 48 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη δεύτερη προσπάθεια αναγκαστικής προσγείωσης του αεροπλάνου της TransAsia Airways.

Από την τραγωδία κατάφεραν και σώθηκαν μόλις δέκα άνθρωποι. Ανάμεσά τους και μία 34χρονη που τυχαίνει να είναι και η πρώτη από τους επιβαίνοντες που ενημέρωσε για την συντριβή του αεροσκάφους.

Η Hung Yu-ting, όπως ονομάζεται η 34χρονη, κατάφερε μέσα στον πανικό και την κόλαση που επικρατούσε γύρω της να βγει έξω από το αεροπλάνο περνώντας μέσα από την τρύπα που άνοιξε στην άτρακτο μετά την πτώση του αεροσκάφους, λίγα λεπτά πριν ανατιναχθεί.

Έπειτα περπατώντας έφτασε στο κοντινότερο σπίτι και τηλεφώνησε στον πατέρα της για να τον ενημερώσει για το τραγικό περιστατικό.

Ο πατέρας της Hung δήλωσε: «Μου τηλεφώνησε η κόρη μου και μου είπε ότι το αεροπλάνο έχει συντριβεί, αλλά αυτή κατάφερε να βγει και στη συνέχεια μου ζήτησε να πάω αμέσως να την πάρω».

Ωστόσο, στο μεσοδιάστημα η κόρη του είχε διακομιστεί ήδη στο νοσοκομείο με εγκαύματα στα χέρια και στα πόδια, όπου νοσηλεύεται ακόμα και σήμερα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα