Έτσι θα είναι ο πρίγκιπας Τζορτζ στα 18 του!

Ως μωρό, δίκαια χαρακτηρίζεται από το πιο όμορφα. Τι θα γίνει όμως όταν ο πρίγκιπας Τζορτζ ενηλικιωθεί; Θα είναι γοητευτικός όπως ο πατέρας του ή θα μοιάζει πιο πολύ στη μαμά του;

Η Ουγγαρέζα γραφίστρια Νικολέτ Μερέσζ επιστράτευσε όλο της το ταλέντο και τα προγράμματα του υπολογιστή της προκειμένου να φτιάξει ένα πορτρέτο του μικρού πρίγκιπα όταν δεν θα είναι πια μικρός. για να φτάσει στο τελικό αποτέλεσμα, η Ουγγαρέζα καλλιτέχνις χρησιμοποίησε φωτογραφίες του Γουίλιαμ και της Κάθριν όταν εκείνη ήταν σε μικρή ηλικία, τις οποίες σύγκρινε με αυτές του γιου τους. Οπως λοιπόν διαπίστωσε, ο πρίγκιπας Τζορτζ πήρε το σχήμα του προσώπου, τη μύτη, το στόμα, τα χείλη και τα φρύδια του πατέρα του, ενώ τα μάγουλα και τα χαριτωμένα λακκάκια του τα πήρε από τη μητέρα του.

Η εικόνα του «18άρη» πρίγκιπα Τζορτζ συμπληρώθηκε με πλούσια μαλλιά, καθώς όπως λέει η γραφίστρια: «Οπως φαίνεται, ο Τζορτζ δεν θα γίνει φαλακρός, γιατί έχει πάρει από τη μητέρα του». Σε αυτό το τελευταίο είναι αλήθεια πως η γραφίστρια ρίσκαρε, καθώς ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν έχει πλούσια κόμη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα