Ινδία: Βίασαν 8χρονη και την κρέμασαν σε δέντρο

Ένα κοριτσάκι μόλις 8 ετών στην ανατολική Ινδία φέρεται ότι βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τους δράστες, οι οποίοι κρέμασαν το θύμα τους σε ένα δέντρο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Συγχωριανοί της μικρής, στο κρατίδιο της Δυτικής Βεγγάλης, λιντσάρισαν έναν ύποπτο για το βιασμό του παιδιού ενώ ξυλοκόπησαν και δύο από τους συνεργούς του. Σύμφωνα με τους χωρικούς, η μικρή χάθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης και βρέθηκε νεκρή, κρεμασμένη από το δέντρο.

"Ο πατέρας του κοριτσιού ισχυρίζεται ότι την βίασαν και την δολοφόνησαν. Ερευνούμε την υπόθεση και θα γίνει νεκροτομή", είπε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Σ.Κ. Τζάιν.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει αδιευκρίνιστο αριθμό υπόπτων και τους ανακρίνουν. Στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί επίσης ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη μετά το έγκλημα αυτό.

Τους τελευταίους μήνες έχουν σημειωθεί πολλά αποτρόπαια εγκλήματα σε βάρος γυναικών και μικρών κοριτσιών σε όλη την Ινδία. Στα τέλη Μαΐου δύο έφηβες εξαδέλφες βιάστηκαν ομαδικά και κατόπιν δολοφονήθηκαν στο κρατίδιο Ούταρ Πραντές της βόρεια Ινδίας. Σήμερα, το τηλεοπτικό κανάλι NDTV μετέδωσε ότι ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός της αστυνομίας συνελήφθη για βιασμό, μετά την μήνυση σε βάρος του που κατέθεσε ένα μοντέλο στην πόλη Μουμπάι.

Μετά τον ομαδικό βιασμό και τον φόνο μιας 23χρονης φοιτήτριας στο Νέο Δελχί, τον Δεκέμβριο του 2012, η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί ότι θα επιταχύνει τη δικαστική διαδικασία και θα επιβάλλονται στο εξής αυστηρότερες ποινές στους δράστες, ωστόσο τα εγκλήματα αυτού του είδους συνεχίζονται με αμείωτη συχνότητα και αγριότητα.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα