Σκύλος κατασπάραξε την 43χρονη ιδιοκτήτρια του

Ένα Staffordshire μπουλ τεριέ είναι ο σκύλος που κατασπάραξε την 43χρονη ιδιοκτήτρια του,, Louise Caygill, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Λίβερπουλ!

Η γυναίκα είχε υποστεί πολλαπλά τραύματα στο σώμα της από τις δαγκωματιές του σκύλου της, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας.

Η ίδια έκθεση αναφέρει ότι, με βάση τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας, ο θάνατος της 43χρονης προήλθε από το σκύλο της, που στην κυριολεξία την κατασπάραξε, αλλά οι Αρχές βρίσκονται ακόμα εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων και μιας σειράς άλλων τεστ.

Πάντως, η αστυνομία πήρε ήδη το σκύλο, ο οποίος θανατώθηκε με ευθανασία. Η άτυχη γυναίκα είναι το τέταρτο άτομο που χάνει τη ζωή της από σκυλί ράτσας μπουλ τεριέ στην ίδια περιοχή, από το 2007.

Ειδικότερα, τον Ιανουάριο του 2007 η πεντάχρονη Ellie Lawrenson έχασε τη ζωή της από δάγκωμα σκύλου της ίδιας ράτσας, ενώ το ίδιο ακριβώς συνέβη στον τετράχρονο Paul Massey, το Νοέμβριο του 2009.

Τον περασμένο Μάιο ο 79χρονος βετεράνος του στρατού, Clifford Clark, κατασπαράχθηκε από τον πεινασμένο σκύλο του γείτονά του, που πήδηξε τη μάντρα και μπήκε στην κουζίνα του από την πίσω πόρτα.

Συνολικά, στη Βρετανία έχουν χάσει την ζωή τους 17 άτομα από δαγκώματα σκύλων από το 2005.

Πάντως, η Laura Vallance, από τη βρετανική φιλοζωϊκή οργάνωση «Dog's Trust», δήλωσε με αφορμή το τελευταίο περιστατικό, ότι «δεν έχει σημασία σε ποια ράτσα ανήκει ένας σκύλος, επειδή κάθε ράτσα είναι επικίνδυνη σε λάθος χέρια».

ΗΜΕΡΙΣΙΑ.GR

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα