Αγνοούνται οι σοροί 98 ακόμα επιβατών του μοιραίου Boeing

Δεν έχει τέλος το μαρτύριο που ζουν τις τελευταίες μέρες οι συγγενείς των θυμάτων του μοιραίου Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών, το οποίος κατερρίφθη την περασμένη Πέμπτη στην επαρχία του Ντονέτσκ.

Το τρένο – ψυγείο που υποτίθεται μετέφερε τις σορούς 282 ανθρώπων και 87 μέρη σωμάτων από 16 επιβάτες, έφτασε τελικά στο Χάρκοβο, όμως εκεί οι συγγενείς διαπίστωσαν με μεγάλη απογοήτευση ότι είχαν περισυλλεγεί μόνο 200 σοροί, ενώ ενημερώθηκαν ότι 98 προς το παρόν αγνοούνται.

Δεν φτάνει το γεγονός ότι τα πτώματα των νεκρών κείτονταν επί τρεις μέρες στα χωράφια, κάτω από τον καυτό ήλιο, δεν φτάνει που οι σοροί φορτώθηκαν πάνω σε σκουπιδιάρικα για να μεταφερθούν στο τρένο που θα τα μετέφερε στο Χάρκοβο, τώρα κάποιοι συγγενείς των θυμάτων θα πρέπει να αντέξουν και το ενδεχόμενο να μην μπορέσουν ποτέ να βρουν τους ανθρώπους τους και να τους προσφέρουν μια σωστή κηδεία.

«Θα πρέπει να τους βρούμε. Δεν θα φύγουμε από εδώ μέχρι να ανακτηθούν όλες οι σοροί. Γι’ αυτό θα πρέπει να πάμε εκεί και να συνεχίσουμε το παζάρι με τους φιλορώσους», δήλωσε ο Τζέιν Τούντερ, επικεφαλής της ολλανδικής ομάδας που ανέλαβε την έρευνα.

Πάντως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ερευνητών, οι 298 επιβάτες της μοιραίας πτήσης των Μαλαισιανών αερογραμμών, σκοτώθηκαν ακαριαία μετά από το χτύπημα του πυραύλου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα