Αθώος ο πατέρας που έκανε μαύρο στο ξύλο τον babysitter

Του εμπιστεύτηκε τη φροντίδα του 11χρονου γιου του κι εκείνος τον πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο. Ετσι, όταν ο πατέρας του μικρού επέστρεψε σπίτι κι έπιασε επ' αυτοφόρω τον 18χρονο babysitter να κακοποιεί σεξουαλικά τον γιο του, έκανε μάλλον το αυτονόητο. Τον μαύρισε στο ξύλο και κατόπιν κάλεσε την αστυνομία. «Τον έβγαλα νοκ άουτ στο πάτωμα για σας.

 

»Θα τον σύρω στο σαλόνι» είπε ο πατέρας -η ταυτότητα του οποίου, όπως και του θύματος, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα για ευνόητους λόγους- στο τηλεφώνημά του στις Αρχές.

 

Οι αστυνομικοί φτάνοντας στο σπίτι του στην Ντεϊτόνα Μπιτς στις ΗΠΑ βρήκαν τον 18χρονο Ρέμοντ Φρολάντερ αναίσθητο, να αιμορραγεί από το στόμα. Οπως κατέθεσε ο πατέρας, ο 18χρονος βρισκόταν μόνος στο σπίτι με τον γιο του, όσο εκείνος έλειπε. Οταν γύρισε σπίτι, η έκφραση στο πρόσωπο του Φρολάντερ τον έκανε αμέσως να καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το παντελόνι του 18χρονου έπεσε στους αστραγάλους του, εκθέτοντας τα γεννητικά του όργανα. «Δεν χρειάζεται να επεκταθώ» πρόσθεσε ο πατέρας, ενώ ο 11χρονος γιος του επιβεβαίωσε στις Αρχές ότι ο Φρολάντερ του είχε κάνει στοματικό έρωτα.

 

 

Το χειρότερο όλων ωστόσο ήταν ότι το παιδί είπε πως ο νεαρός τον κακοποιούσε εδώ και δύο χρόνια. Ο δράστης ομολόγησε την ενοχή του, ενώ οι Αρχές έκριναν ότι εναντίον του πατέρα δεν θα έπρεπε να απαγγελθούν κατηγορίες ξυλοδαρμού, καθώς έπραξε όπως θα έπραττε ο οποιοσδήποτε γονιός στη θέση του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα