Μακάβρια φάρσα ο θάνατος του κρατούμενου που έκαψε καρδιές

Πανικός και θλίψη επικράτησε στο διαδίκτυο μετά από την είδηση ότι ο Τζέρεμι Μικς, ο κούκλος κακοποιός, ο οποίος έκαψε καρδιές στο Facebook είναι νεκρός.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα σατιρικό αμερικανικό σάιτ δημοσίευσε την είδηση του… «θανάτου» του Μικς, θέλοντας να κάνει μια μακάβρια πλάκα.

Όμως η πλάκα αυτή ξέφυγε εντελώς και οι εμπνευστές της δεν ήξεραν τι να κάνουν για να την μαζέψουν.

Σύμφωνα με το σάιτ, ο Μικς βγήκε από την φυλακή και πήγε στο σπίτι της μητέρας του, όπου και είχε έναν καυγά με τη σύζυγό του.

Ο συντάκτης της κακόγουστης φάρσας υποστήριζε ότι ο Τζέρεμι και η σύζυγός του Λασάντα αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα στον γάμο τους και ο καυγάς αυτός ξέφυγε από τα όρια.

Σύμφωνα πάντα με το σάιτ, ο Μικς κατέληξε πεσμένος στο έδαφος με δύο τραυματισμούς, ο ένας από μαχαίρι και ο άλλος από πυροβολισμό. Μάλιστα επικαλέστηκε και μαρτυρίες γειτόνων που άκουσαν δυνατές φωνές, ενώ η νεκροψία θα γίνει την Παρασκευή.

Όπως καταλαβαίνετε ακολούθησε ο απόλυτος πανικός ανάμεσα στις θαυμάστριές του που έσπευσαν να πλημμυρίσουν το διαδίκτυο με σπαρακτικά μηνύματα για τον χαμό του.

Αποδείχθηκε όμως ότι ο θάνατος του Μικς ήταν ψέμα και ο ίδιος συνεχίζει να βρίσκεται στη φυλακή μέχρι να πραγματοποιηθεί η δίκη του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα