Οταν έχει άγχος... ξεριζώνει τα μαλλιά της!

Η Ρεμπέκα Μπράουν, μια Αγγλίδα 21 ετών, πάσχει από τριχοτιλομανία από την ηλικία των 14 ετών. Σε περιόδους στρες ή άγχους, η νεαρή κοπέλα ξεριζώνει τα μαλλιά της σε σημείο που να αδειάζει το κεφάλι της και να υποφέρει από πληγές.

Τα τελευταία 10 χρόνια η Ρεμπέκα, με το ψευδώνυμο Μπέκι, δημιούργησε χιλιάδες selfies και έφτιαξε ένα βιντεάκι το οποίο έγινε viral στο διαδίκτυο.

Για να εξηγήσει τις κρίσεις της μέσα από εικόνες, η Ρεμπέκα έβαλε λεζάντες με ό,τι συνέβαινε στη ζωή της: «Περίοδος εξετάσεων, έχασα τα μισά μαλλιά μου», «Εξαφανίστηκε η γάτα μου και δεν επέστρεψε ποτέ», «Κατάθλιψη επιβεβαιωμένη», αλλά και θετικά σχόλια όπως «Είναι καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη».
Η Ρεμπέκα φορτώνει συνεχώς βιντεάκια στο You Tube και με τα χρόνια έγινε εξαιρετικά δημοφιλής. Το βιντεάκι της το παρακολούθησαν 3,2 εκατομμύρια άτομα και η επιτυχία θεωρείται ανέλπιστη.
«Σας ευχαριστώ που μοιράζεστε μαζί μου αυτές τις στιγμές. Το να με βλέπετε σε αυτές τις εικόνες είναι τρομακτικό για μένα, με λυπεί αλλά και με χαροποιεί ταυτόχρονα. Δεν είμαι τρομερά χαρούμενο άτομο ούτε υποκρίνομαι ότι χαίρομαι. Αρα όλα τα χαμόγελα που βλέπετε σε αυτό το βίντεο, ειδικά όσα αφορούν την ...φαλακρή περίοδο, αυτά τα χαμόγελα είναι ειλικρινή» λέει η Ρεμπέκα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα