Οι κρυφοί εραστές της Τζάκι Κένεντι

Κρυφούς έρωτες με τους αδελφούς του Τζον Κένεντι, Μπομπ και Τέντ, καθώς και διάσημους αστέρες του καλλιτεχνικού χώρου φέρεται να είχε η Τζάκι Κένεντι μετά τη δολοφονία του το 1963, όπως αποκαλύπτει νέο βιβλίο - φωτιά.

Ενώ έχει αναφθεί ευρέως ότι η Τζάκι είχε μία θυελλώδη σχέση με τον Μπόμπ Κένεντι, για πρώτη φορά το βιβλίο αποκαλύπτει ότι είχε δεσμούς και με τον νεότερο αδελφό Κένεντι, τον Τέντ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, στο βιβλίο με τίτλο: Τζάκι Κένεντι Ωνάση: Η ζωή πέρα κι από τα πιο τρελά της όνειρα, που η κυκλοφορία του συμπίπτει με τα 20 χρόνια από το θάνατο της πιο διάσημης χήρας στον κόσμο, οι συγγραφείς ισχυρίζονται ότι μεταξύ των εραστών της Τζάκι Ο' περιλαμβάνονταν οι χολυγουντιανοί αστέρες, Πολ Νιούμαν και Γκρέγκορι Πεκ.

Οι συγγραφείς, Ντάργουιν Πόρτερ και Ντάνφορθ Πρινς, βέβαια δεν σταματούν εδώ. Στη λίστα αυτών που φέρονται να μοιράστηκαν το κρεβάτι της Τζάκι συμπεριλαμβάνουν επίσης τους Μάρλον Μπράντο, Γουόρεν Μπίτι, Γουίλιαμ Χόλντεν και Φρανκ Σινάτρα.

Αλλά ο ισχυρισμός ότι είχε σχέση με τον Τέντ Κένεντι είναι αυτό που μάλλον θα σοκάρει τους περισσότερους θαυμαστές της διασημότερης πολιτικής δυναστείας των ΗΠΑ.

Και οι δύο αδελφοί, Μπόμπ και Τέντ ήταν μεν παντρεμένοι -ο πρώτος με την Εθελ το 1950 και ο δεύτερος με τη Τζόαν το 1958- αλλά πάντα βρίσκονταν κοντά στην πονεμένη Τζάκι μετά τη δολοφονία του JFK.

Μετά και τη δολοφονία του Μπόμπ στο Λος Άντζελες το 1968, σύμφωνα με το βιβλίο, η στήριξη που έβρισκε η Τζάκι στο πρόσωπο του Τέντι μετατράπηκε σε ειδύλλιο.

«Ο Τέντι συμπαραστάθηκε στην Τζάκι μέσα από μία κρίση που διαδέχθηκε μία άλλη και έγινε ο άνδρας στη ζωή της, στον οποίο μπορούσε να βασιστεί», γράφει το βιβλίο.

«Ημουν πάντα ερωτευμένος με τη Τζάκι, σχεδόν από την αρχή», φέρεται να είχε πει ο Τέντι Κένεντι στον Ντέιβιντ Πάουερς, στενό συνεργάτη του JFK.

«Ο Τζον και η Τζάκι Κένεντι παντρεύτηκαν το 1953, με τους Μπόμπ και Τέντ στην πρώτη γραμμή. Τρεις όμορφοι Ιρλανδο-αμερικανοί αδελφοί μοιραία ερωτεύτηκαν την Τζάκι. Με εντελώς διαφορετικό τρόπο, και εκείνη τους ερωτεύτηκε και τους τρεις», σημειώνει το βιβλίο.

Σε άλλο σημείο το βιβλίο αναφέρει ότι όταν ο Μπόμπι Κένεντι ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία το 1968, η Τζάκι φέρεται να είπε στον συγγραφέα Τρούμαν Καπότε: «Είμαι ερωτευμένη με δύο άνδρες ταυτοχρόνως, τον Μπόμπι και τον Τέντι».

Η Τζάκι και ο Τέντι λέγεται ότι είχαν μοιραστεί τρυφερές στιγμές μεταξύ των δεκαετιών 1960 και 1970. Αλλά εκείνη συνειδητοποίησε ότι ο Τέντι ήταν επίσης γυναικάς και άρχισε να βγαίνει με τον Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, στα κρυφά, ενώ ακόμη συναντούσε τον Τέντι. Τελικά τον Οκτώβριο του 1968 παντρεύτηκε τον Ωνάση.

Ακόμη, το βιβλίο αναφέρει ότι οι αδελφοί Κένεντι δεν ήταν οι μόνες υψηλού προφίλ σχέσεις της. Η Τζάκι -που πέθανε τον Μάιο του 1994 από καρκίνο- φέρεται να είχε σχέση της μίας νύχτας με τον ηθοποιό Πολ Νιούμαν στο ξενοδοχείο Καρλάιλ της Νέας Υόρκης.

Παράλληλα, οι συγγραφείς της προσάπτουν σχέσεις με τον Γουίλιαμ Χόλντεν, ο οποίος ήταν επίσης παντρεμένος, και φέρονται να είχαν μία σύντομη σχέσης μίας εβδομάδας.

Ο στενός φίλος της Τζάκι, Μπιλ Γουόλτον, λέει ότι όλες αυτές οι σχέσεις που έκανε η Τζάκι ήταν από την σφοδρή επιθυμία της να εκδικηθεί τον Τζον Κένεντι, για τα δικά του παραστρατήματα με ηθοποιούς, όπως η Σοφία Λόρεν και η Τζιν Σίμονς, καθώς και με τη Μέριλιν Μονρόε.

Νωρίτερα φέτος ένα άλλο βιβλίο του Ντάργουιν Πότερ ανέφερε ότι η Τζάκι Κένεντι είχε σχέση και με τον χορευτή Ρούντολφ Νουρέγεφ, όσο εκείνη έμενε ακόμη στον Λευκό Οίκο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα