Συγκλονιστική ιστορία: "Θα μ’ αγαπάς ακόμη και με ένα πόδι;"

Απίστευτη είναι η ιστορία του Kong Huang, 35 χρόνων, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ενός τροχαίου ατυχήματος στη νοτιοδυτική Κίνα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση του οχήματός του με κάποιο άλλο, ο άντρας βρέθηκε παγιδευμένος μέσα σε αυτό, με αποτέλεσμα η πυροσβεστική να σπεύσει στο σημείο, έτσι ώστε να τον απεγκλωβίσει.

Ο άντρας, ωστόσο, αρνούνταν να αφήσει τους πυροσβέστες να τον βοηθήσουν και τους ζητούσε επίμονα να τηλεφωνήσουν στη σύζυγό του.

Μόλις μπόρεσε να της μιλήσει τη ρώτησε: «Πολύτιμό μου πλάσμα, έχω μια ερώτηση για σένα που πρέπει να μου απαντήσεις με ειλικρίνεια. Είμαι τραυματισμένος και μπορεί να χάσω κάποιο άκρο. Η ερώτησή μου είναι: "Θα μ’ αγαπάς ακόμη και με ένα πόδι;"».

Μόλις η γυναίκα του του είπε το πολυπόθητο «Ναι», ο ίδιος είπε στους πυροσβέστες: «Συνεχίστε, μπορώ να ζήσω». Η επιχείρηση του απεγκλωβισμού του διήρκησε αρκετές ώρες, ωστόσο ο ίδιος τελικά βγήκε αρτιμελής!

Αναρρώνοντας στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ο Huang δήλωσε πως είναι ένας πολύ τυχερός άντρας, καθώς και την αγάπη της γυναίκας του έχει και όλα του τα μέλη στη θέση τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα