Το πρώτο νόμιμα παντρεμένο τρίο γυναικών,περιμένουν και παιδί

Την λαϊκή ρήση στους δύο τρίτος δεν χωρεί ήλθαν τρεις γυναίκες από την Αμερική να διαψεύσουν μιας και είναι το πρώτο επίσημο νυμφευμένο τρίο σε όλον τον κόσμο.

Οι Doll, Kitten και Brynn από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ και οι τρεις, παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2013, σε μια λαμπρή γαμήλια τελετή, προκαλώντας παγκόσμιο σάλο. Μάλιστα στην εκκλησία τις συνόδεψαν οι πατεράδες τους, ενώ και οι τρεις γυναίκες ήταν ντυμένες…νύφες.

threesome.jpg

Για τον γάμο, οι γυναίκες συνεργάστηκαν με έναν εξειδικευμένο στο οικογενειακό δίκαιο δικηγόρο, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα με την γραφειοκρατία και η τελετή να θεωρηθεί νόμιμη.

Έντονες αντιδράσεις είχαν προκληθεί και με τον γάμο όμως τα πράγματα έχουν γίνει ακόμα χειρότερα μετά την απόφαση των ερωτευμένων γυναικών να τεκνοποιήσουν. Πιο συγκεκριμένα η 27χρονη Kitter, με τη μέθοδο της δωρεάς σπέρματος, περιμένει το πρώτο τους παιδί, το όποιο είναι κορίτσι και αναμένεται να γεννηθεί τον Ιούλιο.

threesome3.jpg

Την ίδια στιγμή η 34χρονη Brynn προκαλεί ακόμα περισσότερο μιας και δήλωσε πως όνειρό τους είναι η απόκτηση τριών παιδιών και βρίσκει αντιμέτωπους κοινωνικούς λειτουργούς και παιδοψυχολόγους μιας και θεωρούν ότι τα παιδιά μεγαλώνουν με λανθασμένα πρότυπα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα