Ρώσος βουλευτής "διατάζει" να βιάσουν έγκυο δημοσιογράφο

Σοκ και αηδία (το λιγότερο) προκαλεί το εμετικο βίντεο με τον γνωστό Ρώσο βουλευτή Βλάντιμιρ Ζιρινόφκσι, ο οποίος επιδίδεται σε μια πρωτοφανή, ρατσιστική και άνανδρη επίθεση σε γυναίκα δημοσιογράφο που βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα.

Ο 68χρονος βουλευτής, ο οποίος είναι φανατικός εθνικιστής και τον συνοδεύει το προσωνύμιο «ο Χίτλερ της Ρωσίας», επιτέθηκε φραστικά στη δημοσιογράφο Στέλλα Ντουμποβίτσκαγια επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις της.

Η -έγκυος στον 6ο μήνα- δημοσιογράφος ρώτησε τον Ζιρινόφκσι εάν η Ρωσία σκοπεύει να απαντήσει στην απαγόρευση εισόδου σε Ρώσους που επέβαλε η Ουκρανία. Η αηδιαστική (και παντελώς ακατανόητη) απάντηση του Ρώσου εθνικιστή βουλευτή ήταν να μη μιλά διότι όλες οι γυναίκες πολιτικοί αλλά και η ίδια είναι νυμφοφανείς!

Η νεαρή γυναίκα απάντησε με ήπιο τρόπο, λέγοντας στον Ζιρινόφκσι ότι είναι έγκυος. Ενδεχομένως να περίμενε ότι ακόμη και κάποιος που διαθέτει τη στοιχειώδη λογική και αξιοπρέπεια να έδειχνε λίγο σεβασμό. Αλλά φευ… Ο 68χρονος πολιτικός άρχισε να της φωνάζει ότι δεν θα έπρεπε να ήταν εκεί και να την αποκαλεί λεσβία (!): «Δεν είναι μέρος αυτό εδώ για σένα αν είσαι έγκυος! Χρειαζόμαστε υγιείς ανθρώπους! Οι έγκυες δεν πρέπει να πηγαίνουν για δουλειά αλλά να κάθονται σπίτι και να φροντίζουν τα παιδιά τους! Το κατάλαβες; Τσακίσου και φύγε από ‘δώ, καταραμένη λεσβία»!

Έχοντας ήδη πλησιάσει τη δημοσιογράφο, ο Ζιρινόφκσι κάλεσε δύο βοηθούς του να τη βιάσουν μόλις τους δώσει το σύνθημα: «Όταν θα σας πω πηγαίνετε και βιάστε την δυνατά! Φίλα την! Βούτηξέ την!». Ο ένας από αυτούς, μάλιστα, πήγε και στάθηκε μπροστά από την έγκυο δημοσιογράφο σε απόσταση αναπνοής σαν να της στέλνει μήνυμα ότι είναι έτοιμος να ακολουθήσει τις εντολές του αφεντικού του!

Μη νομίσει κανείς, πάντως, ότι ο Ρώσος βουλευτής δεν είναι καλός άνθρωπος και Χριστιανός. Ευχήθηκε «Χριστός Ανέστη» πριν αποχωρήσει…

Ήδη, ο εργοδότης της δημοσιογράφου υπέβαλε μήνυση εναντίον του Ζιρινόφκσι, ενώ η κοπέλα σοκαρισμένη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Μόσχας. Παράλληλα, ο Ρώσος βουλευτής με καταγωγή από το Αλμάτι του Καζακστάν παραπέμφθηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Ρωσικής Βουλής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα