Φρικτή υπόθεση Κωσταλέξι με θύμα μία 15χρονη

Ένα νέο Κωσταλέξι αποκαλύφθηκε στην Αργεντινή, αφήνοντας σοκαρισμένη την κοινή γνώμη. Ένα 15χρονο κορίτσι βρέθηκε «φυλακισμένο» από τους ανάδοχους γονείς του στον ίδιο χώρο με έναν σκύλο και μια μαϊμού σε άθλια κατάσταση, αφού ζύγιζε μόλις 20 κιλά.

Ο Γολγοθάς του κοριτσιού ξεκίνησε το 2001, όταν η βιολογική μητέρα του αποφάσισε να το παραδώσει προσωρινά σε ανάδοχους γονείς γιατί δεν μπορούσε να την μεγαλώσει. Αρχικά οι δύο οικογένειες διατηρούσαν μια επαφή, όμως το 2005 τα ίχνη του κοριτσιού χάθηκαν και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για να μάθει τι του έχει συμβεί.

Πριν από λίγο καιρό όμως, άρχισε να την αναζητά η 18χρονη αδελφή της και όταν βρήκε πού μένει, κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Η αστυνομία βρέθηκε μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα. Το κορίτσι  ήταν κλειδωμένο στο γκαράζ του σπιτιού, παρέα με έναν σκύλο και μια μαϊμού, τα οποία σε αντίθεση με εκείνο ήταν καλοταϊσμένα και τα φρόντιζαν καλύτερα από το παιδί.

Όπως είπε η ίδια η κοπέλα στην αστυνομία, ζούσε μόνο με νερό και ψωμί, ενώ πού και πού της έδιναν και λίγη μπύρα. Μάλιστα όταν από την απίστευτη πείνα έτρωγε τα αποφάγια των ζώων, οι ανάδοχοι γονείς της την έδερναν με μια ζώνη.

Εναντίον του ζευγαριού ασκήθηκε δίωξη για δουλεία, παραβίαση της ελευθερίας και πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα