Ήταν νεκρή μαζί με το μωρό της στο σπίτι για 3 βδομάδες

Μια μητέρα και το μωρό της βρίσκονταν νεκρές για περισσότερες από τρεις εβδομάδες στο σπίτι τους, πριν τελικά τις ανακαλύψει η αστυνομία.

Η Joanne Thomas βρέθηκε ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, αγκαλιά με την μόλις τεσσάρων μηνών κόρη της Harper στο σπίτι τους.

Οι γείτονες είχαν πολύ καιρό να δουν την 27χρονη μητέρα και άρχισαν να ανησυχούν. Τελικά κάλεσαν την αστυνομία, η οποία άνοιξε το σπίτι της γυναίκας και βρέθηκε μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα.

Οι σοροί μητέρας και κόρης βρίσκονταν σε τόσο προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης, που αναγνωρίστηκαν από την οδοντοστοιχία τους και μετά από εξέταση DNA.

Μάλιστα η Jamie Robins που είναι κοινωνική λειτουργός είχε προσπαθήσει αρκετές φορές να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την μητέρα, αλλά δεν είχε καταφέρει να την βρει.

Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι όλο αυτό το διάστημα η πόρτα του σπιτιού της ήταν ξεκλείδωτη και οποιοσδήποτε θα μπορούσε να μπει μέσα για να την βρει.

Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο δολοφονίας και μετά από την νεκροψία – νεκροτομή κατέληξε ότι η 27χρονη μητέρα πέθανε από παθολογικά αίτια.

Η Joanne παραπονιόταν συχνά ότι δεν αισθανόταν καλά και είναι πολύ πιθανόν να έκανε αιμοπτύσεις, λίγο πριν πεθάνει. Κανείς όμως δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια είναι τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Όπως αποκάλυψε η μητέρα της Joanne, η κόρη της είχε καταφέρει να αλλάξει τη ζωή της μετά από χρόνια μάχη με την κατάθλιψη. Είχε χωρίσει από τον σύντροφό της που την κακοποιούσε συστηματικά και μαζί με την κόρη της έμεναν σε ένα δυάρι σπίτι προσπαθώντας να ορθοποδήσει.

Η οικογένεια της Joanne και της μικρής Harper βασανίζεται ακόμα από ένα μεγάλο «γιατί», αφού κανείς δεν μπορεί να της εξηγήσει για ποιο λόγο «έφυγε» τόσο νωρίς μαζί με την κορούλα της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα