Η ιστορία του Baby P που συγκλόνισε την υφήλιο

Η ιστορία του Baby P που πριν από μία εξαετία συγκλόνισε την υφήλιο, επανέρχεται στο προσκήνιο μετά την αποφυλάκιση της μητέρας του.

Η 32χρονη Tracey Connelly, καταδικάστηκε σε φυλάκιση το 2009, καθώς επέτρεψε στον σύντροφό της και τον παιδόφιλο αδερφό της να βασανίσουν μέχρι θανάτου το 17 μηνών γιο της.

Χθες επιβεβαιώθηκε ότι η Connelly αποφυλακίστηκε, ενώ όπως έγινε γνωστό προτίθεται να αλλάξει το όνομά της.

Ο Baby Peter, γνωστός ως Baby P υπέστη περισσότερα από 50 σοβαρά τραύματα από τους βασανιστές του και τελικά εντοπίστηκε νεκρός στο Τότεναμ του Βόρειου Λονδίνου τον Αύγουστο του 2007.

Η ελάχιστη ποινή που είχε αποδοθεί στην μητέρα του ήταν φυλάκιση 5 ετών. Η γυναίκα αποφυλακίστηκε νωρίτερα, καθώς επέδειξε καλή διαγωγή.

Η απολογία της ενώπιον του δικαστηρίου, εν έτει 2009, είχε συγκλονίσει, καθώς είχε παραδεχτεί ότι δεν έκανε απολύτως τίποτα για να αποτρέψει τον φίλο της Steven Barker και τον παιδόφιλο αδερφό της Jason Owen να βασανίσουν μέχρι θανάτου το βρέφος.

Η γυναίκα είχε ήδη συλληφθεί μία φορά το 2006, όταν το παιδί είχε διαπιστωθεί ότι έφερε σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα