Το πάρτι ενός γυμνού bobybuilder στο αεροπλάνο της Μέρκελ

Χόρεψε πάνω στο φτερό του αεροσκάφους, γέμισε με πυροσβεστικό αφρό το πολυτελές εσωτερικό του, πάτησε κουμπιά στο πιλοτήριο και φούσκωσε την τσουλήθρα που ανοίγει σε περιπτώσεις έκτακτης εκκένωσης του αεροπλάνου.

Αυτή είναι σίγουρα μία από τις πιο σκοτεινές σελίδες στην ιστορία των γερμανικών υπηρεσιών ασφαλείας. Το βράδυ της 25ης Ιουλίου, ένας 24χρονος bodybuilder, τουρκικής καταγωγής, κατάφερε να εισβάλει στο τζετ που χρησιμοποιεί η Άγκελα Μέρκελ, την ώρα που αυτό ήταν παρκαρισμένο στο στρατιωτικό τμήμα του αεροδρομίου της Κολωνίας.

Ο νεαρός (ως Volkan T. τον ονομάτισαν οι γερμανικές αρχές), υπό την επήρεια ναρκωτικών, επιδόθηκε σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Όπως αποκαλύπτει το Spiegel, γδύθηκε, χόρεψε πάνω στο φτερό του αεροσκάφους, γέμισε με πυροσβεστικό αφρό το πολυτελές εσωτερικό του, πάτησε κουμπιά στο πιλοτήριο και φούσκωσε την τσουλήθρα που ανοίγει σε περιπτώσεις έκτακτης εκκένωσης του αεροπλάνου.

Η έκθεση της αστυνομίας λέει ότι οι άνδρες της ασφάλειας χρειάστηκαν σχεδόν τέσσερις ώρες για να απομακρύνουν τον εισβολέα από το αεροσκάφος.

Το αεροπλάνο, μάλιστα, ήταν γεμάτο με οκτώ τόνους καυσίμων και θα μπορούσε να απογειωθεί ή έστω και κυλήσει στον αεροδιάδρομο.

Όσο για το πώς κατάφερε ο Volkan T. να μπει στο τζετ της Μέρκελ, αυτό λέει πολλά για την ασφάλεια στη Γερμανία. Οδήγησε από το σπίτι του, στην Κολωνία, έως το αεροδρόμιο και πέρασε από το φρουρό, λέγοντάς του ότι είχε πρόσκληση για μια δεξίωση γάμου που γινόταν στις εγκαταστάσεις των αξιωματικών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα