Κλίβελαντ: Νέες φρικτές αποκαλύψεις από τα θύματα απαγωγής

Δεν έχουν τέλος οι φρικτές αποκαλύψεις των γυναικών, που είχαν απήχθησαν στο Κλίβελαντ του Οχάιο και περνούσαν μαρτυρικά τα τελευταία 10 χρόνια στα χέρια του αδίστακτου 52χρονου Αριέλ Κάστρο και των δύο αδερφών του.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, που προέκυψαν από τις μαρτυρίες των τριών γυναικών Αμάντα Μπέρι, Τζίνα Ντεχεσούς και Μισέλ Νάιτ, ο εκφοβισμός ήταν καθημερινό φαινόμενο.

Ο 52χρονος έκανε ψέματα πώς φεύγει από το σπίτι και κρυβόταν για να ελέγξει ότι δεν θα προσπαθήσουν να αποδράσουν, ενώ έκανε… πάρτι για να γιορτάζει τις ημερομηνίες απαγωγής τους. Τις ανάγκαζε να τρώνε τούρτα, για να γιορτάσουν και αυτές μαζί του και τις χτυπούσε αλύπητα, όταν έκαναν κάτι «κακό».

Η γέννηση της Τζόσελιν και οι αποβολές


Η πιο τραγική στιγμή για τις γυναίκες ήταν η γέννα της Αμάντα Μπέρι, η οποία έφερε στον κόσμο την μικρή Τζόσελιν. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος από τους τρεις είναι ο πατέρας, όμως όπως διαπιστώθηκε είναι το μόνο από τα πέντε παιδιά που κυοφόρησε η Αμάντα, το οποίο ο Αριέλ ήθελε να κρατήσει.

Την Αμάντα ξεγέννησε η Μισέλ. Σε όλη την διαδικασία του τοκετού ο Αριέλ ήταν από πάνω και τις απειλούσε ότι αν πεθάνει το παιδί θα πεθάνει και η μητέρα. Η Μισέλ αναγκάστηκε να κάνει τεχνητή αναπνοή στο νεογέννητο μωράκι, το οποίο στην αρχή δεν ανέπνεε.

Όλες τις υπόλοιπες φορές που η Αμάντα ή η Μισέλ έμεναν έγκυες περνούσαν τα πάνδεινα. Τις χτυπούσε στην κοιλιά για να αποβάλλουν, ενώ τους απαγόρευε και να φάνε. Για κάποιο λόγο δεν ήθελε τα υπόλοιπα παιδιά τους…

Κατά τα άλλα τις… «ανεχόταν», αφού με την πάροδο των ετών, τους επέτρεπε να μένουν στο δεύτερο όροφο του σπιτιού και όχι στο υπόγειο, όπου τα πρώτα χρόνια ήταν αλυσοδεμένες. Επίσης φορώντας μάσκες και περούκες, είχαν την δυνατότητα να περάσουν λίγη ώρα στο κήπο, πάντα υπό την επίβλεψη του.

Και τις τρεις γυναίκες κατάφερε να τις απαγάγει με τον ίδιο περίπου τρόπο. Σε όλες έλεγε ότι έχουν κάποιο κοινό γνωστό και τους πρότεινε να τους πάει σπίτι του. Στην Αμάντα είπε ότι δουλεύει στο ίδιο φαστφουντάδικο με τον γιο του, στην Τζίνα πρότεινε να πάει σπίτι να παίξει με την κόρη του με την οποία ήταν φίλες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα