Αρρωστημένα μυαλά έκαναν video game το... Μακελειό!

Βαρεθήκατε να παρακολουθείτε τις εικόνες καταστροφής από τον αιματοκυλισμένο Μαραθώνιο της Βοστόνης στην τηλεόραση; Τώρα μπορείτε να τις ζήσετε κι εσείς! Με την εισαγωγή αυτή, δυο αναμφίβολα αρρωστημένοι εγκέφαλοι λανσάρουν ένα νέο βιντεοπαιχνίδι, βασισμένο στις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Αμερική. Το παιχνίδι έχει τίτλο «Boston Marathon: Terror in the Streets» («Μαραθώνιος Βοστόνης: Τρόμος στους δρόμους») και φέρει την υπογραφή δύο μελών της περιβόητης ομάδας τρολ «Lolokaust».

Πρόκειται για την ίδια ομάδα που προ ετών κυκλοφόρησε το «Kindergarten Killer», αντλώντας πηγή έμπνευσης από τις ένοπλες επιθέσεις σε αμερικανικά σχολεία και δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να «θερίσουν» μαθητές και δασκάλους. Δική της υπογραφή έφερε και το «Ethnic Cleansing», ένα παιχνίδι με πρωταγωνιστή έναν νεοναζί που προσπαθούσε να σκοτώσει όλους τους Αφροαμερικανούς και τους Λατίνους.

Στην προκειμένη περίπτωση, οι παίκτες φοράνε τα αθλητικά τους και αρχίζουν να τρέχουν στον μαραθώνιο, ανυποψίαστοι φυσικά για τα εμπόδια... εκρηκτικών. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, βόμβες που εμφανίζονται ως χύτρες ταχύτητας εκρήγνηνται, αν οι αθλητές δεν τις υπερπηδήσουν και πατήσουν τη βαλβίδα τους. Αν δεν τα καταφέρουν, τότε ο ήρωάς τους καταλήγει αυτομάτως σε αναπηρικό καροτσάκι με ακρωτηριασμένο πόδι και στην οθόνη αναγράφεται το εξής μήνυμα: «Τα θαλάσσωσες! Μπορεί να είσαι πιο τυχερός του χρόνου!».

Σε περίπτωση επιτυχίας εμφανίζεται στην οθόνη ένας αθλητής που κάνει το σήμα της νίκης με το χέρι του, ενώ τον συνοδεύει το εξής μήνυμα: «Συγχαρητήρια! Κατάφερες να επιβιώσεις στον Μαραθώνιο της Βοστόνης! Από καθαρή επιμονή κατάφερες να σταματήσεις αυτούς τους μαλ...ες τρομοκράτες να σπέρνουν τον τρόμο συνέχεια. Όλοι χαίρονται, ο κόσμος είναι ασφαλής και εσύ μπορείς να κάνει σεξ με την γυναίκα του Ομπάμα!».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το παιχνίδι προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων. Μέσα σε λίγες ώρες το σχετικό τρέιλερ αποσύρθηκε από τη βάση δεδομένων του Youtube, ενώ εκατοντάδες sites διέγραψαν οποιαδήποτε σχετική αναφορά σε αυτό. Παρ΄όλα αυτά, το παιχνίδι παρέμεινε για αρκετές ώρες διαθέσιμο στο site της «Lolokaust».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα