Έδεσε σε λιμάνι το ακυβέρνητο κρουαζιερόπλοιο Carnival Triumph

Ξεκίνησαν για να περάσουν καλά και κατέληψε σε εφιάλτη το ταξίδι τους. Το ακυβέρνητο κρουαζιερόπλοιο Carnival Triumph έ επιτέλους έπιασε  λιμάνι  τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας). Κατόρθωσε να φτάσει με τη βοήθεια στολίσκου ρυμουλκών στο λιμάνι Μομπάιλ της Αλαμπάμα,

Μετά από μια εφιαλτική κρουαζιέρα 5 ημερών το κρουαζιερόπλοιο Carnival Triumph, με 4.229 επιβάτες και πλήρωμα βρίσκεται σε λιμάνι στην Πολιτεία της Αλαμπάμα.

Στο πλοιό είχε ξεσπάσει  φωτιά την περασμένη εβδομάδα με αποτέλεσμα να  διακοπεί η ηλεκτροδότηση και να μη λειτουργούν οι κουζίνες και  οι περισσότερες τουαλέτες και οι περίπου 4.000 επιβάτες και πλήρωμα έπρεπε να κοιμούνται στο κατάστρωμα !

Σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρία Carnival Cruise για να ολοκληρωθεί η αποβίβαση των περίπου 4.000 επιβατών θα χρειαστούν τουλάχιστον τέσσερις ώρες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που πλοίο της συγκεκριμένης εταιρίας παθαίνει βλάβη και μένει ακυβέρνητο.

Παρόμοιο περιστατικό έχει ξανασυμβεί για την εταιρεία τον Νοέμβριο του 2010 όταν το Carnival Splendor υπέστη βλάβη στο σύστημα προώθησης και είχε μείνει στον Ειρηνικό για τρεις μέρες.

Στην ίδια εταιρία ανήκε και το Costa Concordia που ναυάγησε τον Ιανουάριο του 2012 στην Ιταλία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα