Τραγική εξέλιξη με την 9χρονη μητέρα στο Μεξικό

Την απίστευτη καταγγελία ότι οι γιατροί, χωρίς να πάρουν τη συγκατάθεσή της και φυσικά παρά τη θέλησή της, στείρωσαν την 9χρονη κόρη της, που γέννησε ένα κοριτσάκι πριν από μερικές ημέρες στο Μεξικό, έκανε η μητέρα της ανήλικης.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η μητέρα της 9χρονης κατήγγειλε τη στείρωση της κόρης της, η οποία έγινε παρά το γεγονός ότι η ίδια εξέφρασε αντιρρήσεις σε τοπική οργάνωση προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Παράλληλα, αναφέρει ότι στράφηκε κατά της διοίκησης του νοσοκομείου όπου η κόρη της έφερε στον κόσμο το παιδί της.

Ποιος ήταν τελικά ο βιαστής;

Αρχικά οι φήμες έλεγαν ότι πατέρας του παιδιού της 9χρονης ήταν ένας 17χρονος που κρυβόταν και διέφευγε τη σύλληψη. Ωστόσο, υπάρχει η υπόνοια ότι η εγκυμοσύνη της ανήλικης ήταν αποτέλεσμα βιασμού από τον πατριό της. Για τον λόγο αυτό οι γιατροί υπέβαλαν σε τεστ DNA συγγενείς του κοριτσιού.

Γείτονες της οικογένειας ανέφεραν πως ο πατριός της ανήλικης τη χτυπούσε, κοιμόταν μαζί της στο ίδιο κρεβάτι και έκανε μαζί της μπάνιο. Εξίσου τραγικό είναι το γεγονός ότι το κορίτσι, που έχει ακόμη 10 αδέρφια, φέρεται να έχει αναλάβει τη φροντίδα της υπόλοιπης οικογένειας: δεν πηγαίνει σχολείο και της έχουν αναθέσει το μαγείρεμα και τις υπόλοιπες δουλειές του σπιτιού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα