Άρθρο πρόκληση για την Ελλάδα: Πόσο απέχει από την Χούντα;

Ένα ιδιαίτερα προκλητικό δημοσίευμα για την Ελλάδα, που ξεπερνάει τα όρια, φιλοξενεί η ηλεκτρονική έκδοση της Huffington Post.

«Ελλάδα: Πόσο απέχει από την Χούντα;», είναι το ερώτημα – τίτλος του άρθρου, στο οποίο «προβλέπεται» η καταστροφή της χώρας και η… χούντα!

Ο αρθρογράφος, ονόματι Bill Frezza, ξεκινάει το άρθρο - ντροπή  λέγοντας πώς «η Ελλάδα από παλιά χαρακτηρίστηκε ως η γενέτειρα της δημοκρατίας». Ωστόσο, όπως προσθέτει, είναι  «μια χώρα με υπερβολικές δαπάνες της κυβέρνησης, φουσκωμένο δημόσιο τομέα των συνδικάτων, μη χρηματοδοτούμενα δικαιώματα, και ανεφάρμοστους νόμους».

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας γλαφυρό τόνο, περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα αυτή την περίοδο, κάνοντας αναφορά στην παράνομη υλοτομία, στην αιθανομίχλη και στις απεργίες.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει  «Τα καλά νέα είναι ότι τώρα που τα δέντρα εξαφανίζονται, λιγότεροι Έλληνες θα κατηγορούν τους αδίστακτους εργολάβους ή τους Τούρκους πράκτορες ότι βάζουν φωτιά στα δάση»!!!

Στην συνέχεια υποστηρίζοντας πώς οι πολιτικοί προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα, όμως ο κόσμος δεν έχει χρήματα καταλήγει: «Πόσος καιρός θα χρειαστεί μέχρι να έχει κάποιος την «έξυπνη» ιδέα να βάλει μια φωτιά στο Κοινοβούλιο, όπως είχε γίνει στην Γερμανία;».

«Κανένας σώφρων ξένος επενδυτής δεν θα έβαζε χρήματα σε εταιρείες της χώρας… Την ίδια ώρα η πίεση αυξάνει και το ρολόι μετρά αντίστροφα έως την επόμενη δόση του δανείου, η οποία κάποια στιγμή δε θα υπάρχει… Όταν οι αναρχικοί και κομμουνιστές εκρήγνυνται και οι φασίστες - εθνικιστές απαντούν, θα δούμε μία επανάληψη του εμφύλιου πολέμου που κόστισε περισσότερες ελληνικές ψυχές από ότι ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος;… Πόσο ακόμα έχουμε προτού η φοβισμένη και ταλαίπωρη μεσαία τάξη εναποθέσει τις ελπίδες της πάνω σε μία χούντα που θα υποσχεθεί ασφάλεια; Κάποιος θα πρέπει να επαναφέρει την τάξη όταν τα χρήματα των Γερμανών στερέψουν, καθώς είναι σίγουρο πως δε θα είναι Γερμανοί στρατιώτες που θα σταλούν για τη διατήρηση της ειρήνης» καταλήγει.

Άρθρο - ντροπή: «Ελλάδα: Πόσο μένει ακόμα για την Χούντα;»!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα