Τα χειρότερα ξενοδοχεία του κόσμου στο Λονδίνο

Την πρωτιά έπιασε το Λονδίνο στη λίστα με τα χειρότερα ξενοδοχεία του κόσμου σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδας Trivago.

Οι τουρίστες μπήκαν στην ιστοσελίδα και «έθαψαν» για τα καλά την βρετανική πρωτεύουσα. Αντίθετα, η πόλη με τα καλύτερα ξενοδοχεία αναδείχθηκε η γερμανική Δρέσδη με βάση τα σχόλια που είχαν αναρτήσει χρήστες σε περισσότερα από 140 sites κρατήσεων. Ακολουθούν το Ανόι στο Βιετνάμ, το Τόκιο, το Σικάγο και η Κρακοβία στην Πολωνία.

Στη λίστα με τα χειρότερα ξενοδοχεία βρίσκονται επίσης το Ρίο ντε Τζάνερο, η Κοπεγχάγη, το Παρίσι και το Άμστερνταμ.

«Οι χρήστες σχολίασαν θετικά τα ξενοδοχεία στη Δρέσδη για τις καλές τιμές, ενώ σχολίασαν αρνητικά τα ξενοδοχεία στο Λονδίνο αφού θεώρησαν ότι ήταν ιδιαίτερα ακριβά», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας Trivago.

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες ανέφεραν ότι τα προϊόντα των μίνι μπαρ στα δωμάτια ήταν υπερτιμημένα και το πρωινό ιδιαίτερα απογοητευτικό και ακριβό. Από την άλλη ιδιαίτερα θετικά ήταν τα σχόλιά τους σχετικά με το πρωινό στη Δρέσδη, όπου οι περισσότεροι το χαρακτήρισαν νόστιμο και σε λογική τιμή.

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε επίσης ότι αρνητικές κριτικές πήραν τα λονδρέζικα ξενοδοχεία εξαιτίας του μεγάλου χρόνου αναμονής στη ρεσεψιόν, της ανικανότητας να ανταπεξέλθουν με μεγάλα γκρουπ επισκεπτών και των μικρών δωματίων με ελλιπή θέα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα