Ξενοδοχείο με... τραπέζια νεκροψίας και ψυγεία για πτώματα!

Θα μπορούσατε να κοιμηθείτε σε τραπέζια νεκροψίας και σε ψυγεία για πτώματα; Στο... βωμό του κέρδους, όλα μπορούν γίνουν, γι' αυτό και ο Αυστραλός επιχειρηματίας Χέιντιν Πιρς, αποφάσισε να να μετατρέψει το νεκροτομείο ενός ψυχιατρικού ασύλου στην Τασμανία σε ξενοδοχείο!

Το νεκροτομείο, που δεν λειτουργεί εδώ και 12 χρόνια, αποτελεί τμήμα του ψυχιατρικού νοσοκομείου Γουίλοου Κορτ, που λειτούργησε την δεκαετία του '50 και θεωρείται ένα από τα οριστικότερα κτίρια του νησιού.

Ο Χέιντιν Πιρς δήλωσε ενθουσιασμένος από το γεγονός πως το νεκροτομείο έχει ακόμα τα τραπέζια νεκροψίας από μωσαϊκό και τα μεγάλα ψυγεία για τα πτώματα. Ο επιχειρηματίας που αγόρασε το κτίριο πριν από μερικά χρόνια, δήλωσε "Σε ένα από τα δωμάτια θα βάλουμε ένα διπλό κρεβάτι, αλλά θα αφήσουμε και τα τραπέζια νεκροψίας και τα δύο ψυγεία, τα οποία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν".

"Δεν νομίζω ότι κάπου αλλού στον κόσμο υπάρχει νεκροτομείο, στο οποίο μπορείς να διανυκτερεύσεις", είπε ο επιχειρηματίας. Η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου θα είναι εμπνευσμένη από το στιλ των νεκροτομείων του 1950.

Ο Χέιντιν Πιρς θέλει να απευθυνθεί σε πελάτες που θα ενθουσιάζονταν με την ιδέα να μείνουν σε ένα δωμάτιο όπου μέσα βρίσκεται ένα τραπέζι νεκροψίας ή ένα ψυγείο για πτώματα....

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα