Όταν ο Wyatt μεταμορφώθηκε σταδιακά στην 14χρονη Nicole. Βίντεο

Με δύναμη ψυχής δύο γονείς δημοσιοποίησαν την ιδιαίτερη ιστορία του γιού τους Wyatt, ο οποίος είχε έκρυβε εγκλωβισμένο μέσα του ένα κορίτσι. Σε ηλικία 4 ετών ο Wyatt Maines ρώτησε την μητέρα του «πότε θα γίνω κορίτσι;» και είπε στον πατέρα του ότι μισεί τα γεννητικά του όργανα.

Στον μικρό άρεσαν πάντα τα κοριτσίστικα ρούχα, σε αντίθεση με τον δίδυμο αδελφό του Jonas που έπαιζε με τα κλασσικά παιχνίδια των αγοριών. Οι δίδυμοι των Maines μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, μοιράζονται το ίδιο DNA, αλλά φυλετική τους ταυτότητα ακολούθησε δρόμους χωριστούς. Σήμερα σε ηλικία 14 ετών είναι πλέον αδελφός και αδελφή, καθώς ο  Wyatt μεταμορφώθηκε σταδιακά σε Nicole.

Δημοσίευμα της Boston Globe, έφερε στο φως την ιστορία τους που περιλαμβάνει πολλά δάκρυα, σχολική βία, προσφυγή στη δικαιοσύνη και αλλαγή τόπου κατοικίας.

Οι γονείς τους, Wayne και Kelly, ανέφεραν στην εφημερίδα ότι δημοσιοποίησαν το θέμα της αλλαγής φύλου της κόρης τους πλέον Nicole, θέλοντας η υπόθεσή τους να ανοίξει το δρόμο και σε άλλες οικογένειες που αντιμετωπίζουν ανάλογες καταστάσεις.

«Καθίσαμε με τα παιδιά μας στο πρωινό, όταν ήταν εννιά χρονών, και μιλήσαμε για το φόβο, το μίσος, το κακό και την ελευθερία του λόγου, πριν τα στείλουμε στο σχολείο», τονίζει ο πατέρας των διδύμων. Παράλληλα αποκαλύπτει ότι η μεγαλύτερη ανησυχία του ήταν η ασφάλεια του γιου και της κόρης του μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, ενώ όπως θυμάται, τον πρώτο καιρό δυσκολευόταν να φωνάζει τη Νικόλ με το όνομα αυτό που η ίδια υιοθέτησε στην Τετάρτη δημοτικού. «Θρηνούσα, που έχανα ένα γιο», δηλώνει χαρακτηριστικά ο πατέρας των διδύμων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα