Σιαμαία, ενωμένα στο κεφάλι, κλείνουν 50 χρόνια ζωής!

Συγκλονιστικό: Σιαμαία, ενωμένα στο κεφάλι, κλείνουν 50 χρόνια ζωής διαψεύδοντας τους γιατρούς, που υποστήριζαν ότι δεν θα καταφέρουν να φτάσουν ούτε μέχρι τα 30.

Την Κυριακή κλείνουν μισό αιώνα ζωής (είναι τα γηραιότερα σιαμαία του κόσμου) και σκοπεύουν να το γιορτάσουν με ένα ταξίδι στο Λονδίνο!

Η ιστορία τους είναι συγκλονιστική:

Οι γονείς τους, όταν συνειδητοποίησαν την διαφορετικότητά τους, τα έκλεισαν σε ίδρυμα, όμως στα 21 τους διεκδίκησαν και κατάφεραν την από- ιδρυματοποίηση τους!

Η Lori είναι, όσο γίνεται, φυσιολογική γυναίκα, με ύψος περίπου 1,70. Μάλιστα, ετοιμαζόταν να παντρευτεί, όμως τον παρέσυρε μια νταλίκα και τον σκότωσε τέσσερις μήνες πριν ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ωστόσο, συνεχίζει να ζει σαν γυναίκα σε όλα, και στο σεξ!  Όταν βγαίνω κάποιο ραντεβού, ο... George παίρνει μαζί του βιβλία και προσπαθεί να επικεντρώνεται σε αυτό που διαβάζει.

H Dori (πλέον George), όμως, που είναι μόλις 1,32 και μετακινείται με αναπηρική καρέκλα, ποτέ δεν μπόρεσε να αποδεχθεί τη γυναικεία της φύση κι έτσι πριν από τέσσερα χρόνια… άλλαξε!

Τα ίδια υποστηρίζουν ότι έχουν διαφορετικές ζωές και μάλιστα έχουν δύο δωμάτια: ένα κοριτσίστικο και ένα αγορίστικο, στα οποία κοιμούνται εναλλάξ.

Δείτε τα σιαμαία σε παλαιότερη συνέντευξή τους...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα