Θρίλερ με εξαφάνιση 52χρονου εφοριακού

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 52χρονου εφοριακού Νέστορα Σκαμπαρδώνη από τα Ιωάννινα, ο οποίος αγνοείται από τις 14 Δεκεμβρίου του 2010. Εκείνη την Τρίτη τα ίχνη του εφοριακού χάθηκαν μυστηριωδώς, ωστόσο η αστυνομία ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του λίγες μέρες αργότερα και μάλιστα από συναδέλφους του στην εφορία Φιλιππιάδας Πρέβεζας, οι οποίοι τον αναζητούσαν αφού δεν είχε εμφανιστεί στη δουλειά του.

Η έρευνα ξεκίνησε αμέσως, ωστόσο το μόνο που εντοπίστηκε ήταν το αυτοκίνητό του, ένα ασημί Scoda Octavia με αριθμό κυκλοφορίας ΙΝΡ 9501, το οποίο βρέθηκε στο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ στην περιοχή Κανάλι Πρέβεζας. Στο όχημα, το οποίο ήταν κανονικά παρκαρισμένο και κλειδωμένο δίχως να φέρει ίχνη διάρρηξης, δεν βρέθηκαν στοιχεία που να κατευθύνουν τις έρευνες προς κάποιο συγκεκριμένο σημείο.

Ωστόσο, πληροφορίες που εξετάζουν οι αρχές ανέφεραν ότι ο άνδρας που πάρκαρε το αυτοκίνητο και βγήκε από αυτό δεν ήταν ο 52χρονος αγνοούμενος και πατέρας δύο παιδιών, αλλά ένας άγνωστος - γεγονός που περιπλέκει ακόμη περισσότερο την ήδη σκοτεινή υπόθεση.

Ο 52χρονος εφοριακός υπηρετούσε επί δέκα χρόνια στο ΣΔΟΕ Ιωαννίνων, ενώ στις αρχές φθινοπώρου είχε πάρει μετάθεση για την εφορία της Φιλιππιάδας. Οι συνάδελφοί του έκαναν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο, ο οποίος δεν δημιουργούσε προβλήματα, ενώ άτομα από το ευρύτερο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του είπαν δεν έδειχνε να τον απασχολεί κάτι. Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και προς πάσα κατεύθυνση σε ολόκληρη την Ηπειρο, από την αστυνομία, τους συγγενείς και τους φίλους του, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχουν αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα