Μπέρδεψαν τα παιδιά τους σε σούπερ μάρκετ της Πάτρας!

Απίστευτο και όμως αληθινό: δύο μητέρες στην Πάτρα μπέρδεψαν τα καρότσια τους και πήραν η μία το παιδί της άλλης!

Καθώς μάλιστα μεσολάβησε αρκετός χρόνος μέχρι να το συνειδητοποιήσουν, όταν το κατάλαβαν άρχιζαν να φωνάζουν μέσα στο κατάστημα για βοήθεια γιατί τους έκλεψαν το παιδί τους!

Όπως αποκαλύπτει το dete.gr, όλα ξεκίνησαν όταν και οι δύο είχαν επιλέξει τα καροτσάκια - αυτοκινητάκια που διαθέτει το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ ώστε τα μικρά παιδιά τους να καθίσουν μπροστά και να «οδηγούν» -υποτίθεται- το καρότσι!

Κατά τη διάρκεια των αγορών τους, τα καρότσια «διασταυρώθηκαν» και οι δύο αφηρημένες μητέρες καθώς κοιτούσαν τα προϊόντα πήραν από λάθος η μία το καρότσι της άλλης με τα μικρά παιδιά να βρίσκονται μέσα! Και όλα αυτά χωρίς να το συνειδητοποιήσει καμία από τις δύο!

Όταν η μία από τις δύο έφθασε μετά από λίγα λεπτά στο ταμείο, είπε στο παιδί της να βγει έξω από το καρότσι για να… ακούσει άλλη φωνή και να αντικρύσει άλλο παιδί!

Τότε ήταν που η νεαρή μητέρα έπαθε κρίση πανικού και άρχισε να φωνάζει «βοήθεια, μου έκλεψαν το παιδί μου»!

Οι υπάλληλοι τρομοκρατήθηκαν και ο προϊστάμενος αντέδρασε άμεσα δίνοντας εντολή να κλείσουν οι πόρτες ώστε να ελέγξουν τι ακριβώς συνέβαινε. Η γυναίκα εξακολουθούσε να φωνάζει και μάταια προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν! Όσο για το παιδάκι; Την κοίταζε σαν χαμένο και αναζητούσε... τη δική του μαμά!

Εκείνη την ώρα κατέφθασε έντρομη και η δεύτερη μητέρα κρατώντας το άλλο παιδάκι. «Μου έκλεψαν και μένα το παιδί» είπε και αμέσως κοίταξαν και οι δυο τους τα καρότσια για να αγκαλιάσουν ανακουφισμένες τα παιδιά τους…!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα