Τοξικομανής στη Πάτρα τρύπησε 6χρονο με τη σύριγγα

Σε εφιάλτη μετατράπηκε για ένα αγοράκι (ηλικίας μόλις 6 ετών) το ανέμελο παιχνίδι σε παιδική χαρά της Πάτρας, καθώς ένας τοξικομανής το τρύπησε με τη σύριγγα που έκανε χρήση!

Το απίστευτο περιστατικό, που έχει προκαλέσει σοκ και οργή σε γονείς αλλά και σε όλους τους κατοίκους της πόλης, έγινε προχθές το μεσημέρι σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της αχαϊκής πρωτεύουσας - μάλιστα, την ώρα που η παιδική χαρά ήταν γεμάτη παιδάκια.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια, αλλά και μαρτυρίες γονιών, ένας νεαρός τοξικομανής μπήκε στην παιδική χαρά και κάθισε σε παγκάκι προκειμένου να πάρει τη δόση του. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι υπήρχε αρκετός κόσμος, ο άνδρας έβγαλε από την τσέπη του μία σύριγγα και άρχισε να κάνει χρήση ηρωίνης.

Οι περισσότεροι γονείς απομάκρυναν από το σημείο τα παιδιά τους προκειμένου να μη βλέπουν το αποτρόπαιο θέαμα. Ο 6χρονος, όμως, κάποια στιγμή κατάφερε και ξέφυγε της προσοχής της μητέρας του, με αποτέλεσμα να πλησιάσει τον τοξικομανή και παραξενεμένος να τον ρωτήσει τι είναι αυτό που έχει βάλει στο χέρι του.

Ο τοξικομανής τού είπε να φύγει, εκείνο όμως δεν τον άκουσε και τότε ο δράστης σηκώθηκε και το τρύπησε με τη σύριγγα που έκανε χρήση! Αμέσως μετά τη φρικτή πράξη του ο νεαρός τράπηκε σε φυγή, ενώ στο σημείο επικράτησαν σκηνές αλλοφροσύνης. Κλαίγοντας με λυγμούς το αγοράκι έδειχνε στη μητέρα του το σημάδι από τη βελόνα, ενώ άλλοι γονείς που είδαν τι ακριβώς είχε συμβεί σε κατάσταση σοκ άρχισαν να καλούν σε βοήθεια.

Αμέσως το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε μολυνθεί από κάποια ασθένεια ή αν είχε περάσει στο κορμάκι του το δηλητήριο του θανάτου.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάστασή του δεν εμπνέει καμιά ανησυχία, καθώς τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν καθαρά.

Οι κάτοικοι -ιδιαίτερα οι γονείς- της περιοχής είναι ανάστατοι, αφού όπως λένε ακόμα και μέρα μεσημέρι γίνεται εμπόριο ναρκωτικών. Μάλιστα, ζητούν την άμεση προστασία της αστυνομίας, καθώς η περιοχή τους έχει μετατραπεί σε άντρο τοξικομανών και άλλων κακοποιών στοιχείων.

Ερευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του τοξικομανούς διεξάγει η Ασφάλεια

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα