Γνωστή πορνοστάρ του Mr Monika συνελήφθη στην Αθήνα

Αλλο ένα «κουνελάκι» του μεγαλύτερου μαστροπού της Ευρώπης, που είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «Μόνικα», έπεσε στα χέρια της Ασφάλειας μετά από ερωτικό ραντεβού σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Πρόκειται για 22χρονη γνωστή πορνοστάρ από την Ουγγαρία, την οποία προωθεί ο «Μr Μόνικα» στα κρεβάτια Ευρωπαίων VIP, έναντι αδράς αμοιβής. Η 22χρονη διαφήμιζε τα κάλλη της μέσα από την ιστοσελίδα που διατηρεί ο Τσέχος μαστροπός και στην οποία συμμετέχουν, εκτός από γνωστές πορνοστάρ, μοντέλα από χώρες της Ευρώπης, αλλά και αιθέριες υπάρξεις που έχουν κάνει κάποια... περάσματα από τηλεοπτικές εκπομπές, ανεβάζοντας έτσι το κασέ τους στο χρηματιστήριο του αγοραίου έρωτα.

Το κασέ της 22χρονης ξεκινούσε από 250 ευρώ το μισάωρο και κατέληγε στα 1.000 ευρώ για ολόκληρη τη νύχτα. Την «καυτή» πορνοστάρ εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφάλειας καθώς στη διαφήμισή της έγραφε πως έρχεται αεροπορικώς στην Ελλάδα για να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε Ελληνες με «βαριά» πορτοφόλια. Αστυνομικός του Τμήματος Ηθών, μέσω Διαδικτύου την κάλεσε στην Ελλάδα προκειμένου να περάσουν μαζί μια ολόκληρη νύχτα, έναντι του ποσού των 1.000 ευρώ, και βέβαια με αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή πληρωμένα από τον ίδιο. Ετσι, η πορνοστάρ κατέφθασε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών περιμένοντας τον πελάτη με το... φορτωμένο πορτοφόλι. Ο αστυνομικός που προσποιούνταν τον επιχειρηματία ήταν ακριβέστατος στο ραντεβού του. Μάλιστα, ήταν τόσο γενναιόδωρος, που έδωσε από πριν τα χρήματα για τη γεμάτη καυτές συγκινήσεις βραδιά που θα περνούσε με την πολλά υποσχόμενη πορνοστάρ.

Βέβαια, μόλις η καλλίγραμμη νεαρά ύπαρξη από την Ουγγαρία πήρε τα χρήματα, ο αστυνομικός τής δήλωσε την ιδιότητά του και της πέρασε χειροπέδες. Στην κατοχή της 22χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σημειώσεις για το κύκλωμα του «Μόνικα», με διευθύνσεις ανθρώπων του μαστροπού σε Πράγα, Μόσχα, Βουδαπέστη και Αμστερνταμ. Επίσης, βρέθηκαν και σημειώσεις με τραπεζικούς λογαριασμούς σε διάφορες τράπεζες της Ευρώπης, στις οποίες κατέθετε χρήματα που ήταν το ποσοστό του μαστροπού για κάθε «δουλειά» που έκανε η συγκεκριμένη κοπέλα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα