Συνέχεια στην υπόθεση της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απάντησε το απόγευμα σε ερώτηση συναδελφου δημοσιογράφου για το θέμα της Χαράς Νικοπούλου. Ακολουθεί ο διάλογος (προσέξτε παρακαλώ την διατύπωση της ερώτησης!):

Δημοσιογράφος: Ήθελα να μάθω τι ακριβώς συμβαίνει με την κ. Χαρά Νικοπούλου, που βλέπουμε συνεχώς σε εκπομπές στην τηλεόραση. Από ότι μαθαίνω ήταν εκείνη που έκανε αίτηση να φύγει από τη Θράκη και τη μειονότητα και να πάει στη Θεσσαλονίκη. Τώρα, ξαφνικά, θέλει την άδεια του υπουργείου Παιδείας για να γυρίσει, αλλά, μαθαίνω, από το υπουργείο, ότι δεν έχει καταθέσει τέτοιο αίτημα.

Πεταλωτής: Τι να σας πω επ' αυτού; Αυτό που έχω να σας πω και που γνωρίζω και εγώ ως πληροφόρηση, είναι ένα θέμα, όντως, το οποίο απασχολεί,τουλάχιστον, τις τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και την ειδησεογραφία τα τελευταία χρόνια. Απ' όσο γνωρίζω η κ. Νικοπούλου έχει υποβάλει η ίδια αίτηση για μετάθεση, για να φύγει από το Δέριο, το σχολείο που βρίσκεται.Και φυσικά έχοντας και τα απαραίτητα μόρια, η αίτησή της έγινε δεκτή. Ως προς τις κάποιες φήμες για απειλές κλπ είναι τελείως ανυπόστατες και δεν υπάρχει καμία ανάλογη καταγγελία στο υπουργείο Παιδείας.

Να σας πω ότι ειδικά στο χώρο της Θράκης, όπου υπάρχει και μειονοτική εκπαίδευση, θα πρέπει να είμαστε φειδωλοί και επειδή, ακριβώς, υπάρχουν πολλά ζητήματα που αναφύονται εκεί, υπάρχει και γόνιμο έδαφος για πολλές καταστάσεις και για εκμετάλλευση πολλών καταστάσεων. Εμείς, ως Πολιτεία, αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα σοβαρότητα όλα τα ζητήματα και αυτό θα πρέπει να κάνουν και όλοι οι δημόσιοι λειτουργοί της".

Η επίσημη απάντηση του Υπουργείου Παιδείας

Δεν μας είπε κάτι που δεν ξέραμε ο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος! Στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος και η επίσημη απάντηση του Υπουργείου Παιδείας! Στα όσα ακούστηκαν χθες το βράδυ, στις εικόνες που είδαμε για το τι συμβαίνει με τα ελληνόπουλα μέσα στα τζαμιά, η ελληνική πολιτεία απαντάει με αναφορά στα ... μόρια που έχει η κ.Νικοπούλου:

"Η περιοχή στην οποία η ίδια ζήτησε να μετατεθεί απαιτούσε 61,9 μόρια. Η κα Νικοπούλου είχε 76,4 μόρια. Συνεπώς πληρούσε απόλυτα τις προϋποθέσεις για μετάθεση στην πρώτη της επιλογή, όπως και έγινε."

Το "γιατί" ζήτησε την μετάθεση δεν αφορά κανέναν;

Φυσικά και ζήτησε Η ΙΔΙΑ  να φύγει από τον Εβρο, η κ. Νικοπούλου! Δεν το έκρυψε ποτέ! Αναρωτιέμαι μόνο αν την κυβέρνηση, αλλά και τον συνάδελφό μου δημοσιογράφο, τους απασχολεί έστω και ελάχιστα το ΓΙΑΤΙ! Αραγε, με πόσα σπασμένα χέρια και πόσες αποβολές εμβρύων δικαιολογείται να τρομάξει μία γυναίκα και να ζητήσει να φύγει, από τη στιγμή που μια ολόκληρη πολιτεία είναι ΑΝΙΚΑΝΗ να την προστατέψει;

Η "καραμέλα" περί ΛΑ.Ο.Σ και υποψηφιότητας στις εκλογές

Και φυσικά το "παραμυθάκι" ότι η Χαρά, τα κάνει όλα αυτά γιατι θα είναι υποψήφια με το ΛΑ.Ο.Σ, συνεχίζεται! Ελπίζω ότι  η φράση του κ.Πεταλωτή "στη Θράκη υπάρχει και γόνιμο έδαφος για πολλές καταστάσεις και για εκμετάλλευση πολλών καταστάσεων", δεν υπονοεί κάτι τέτοιο...

Πολλοί απορήσατε γιατί στη συνέντευξη που προβλήθηκε στον "Αθέατο Κόσμο" ρώτησα ευθέως την κ. Νικοπούλου αν είναι εθνικίστρια κι αν σκοπεύει να πολιτευτει με το ΛΑ.Ο.Σ. στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου! Για όλα αυτά τα "παπαγαλάκια" την ρώτησα, που εδώ και μήνες τώρα καλλιεργούν την ιστοριούλα αυτή!

Σας μεταφέρω την απάντησή της ίδιας της Χαράς στην εκπομπή "Αθέατος Κόσμος":
"Ολοι αυτοί που λένε ότι τα κάνω αυτά γιατί θα πολιτευτώ με το ΛΑ.Ο.Σ, κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια! Υπάρχουν και άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν έργο, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη τους για την πατρίδα!"

Μία από τις δύο πλευρές λέει ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΑΤΑ!

Την κ. Νικοπούλου την γνώρισα για πρώτη φορά όταν ανέβηκα στη Θρακη για τη συνέντευξη! Η γνώμη μου γι αυτήν είναι ότι πρόκειται για μια σπάνια περιπτωση ανθρώπου, με ήθος, εντιμότητα και ιδανικά! Αναρωτιέμαι επίσης πόσο ανόητη πρέπει να είναι μία γυναίκα που ετοιμάζεται να πολιτευτεί, για να ψεύδεται δημοσίως, ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών! Εχω μάθει όμως να περιμένω! Ο Νοέμβριος δεν είναι μακρυά!

Εχω συγκεντρώσει  ΟΛΕΣ τις πηγές που γράφουν ή υπονοούν κάτι τέτοιο, και έχω καταγράψει ΟΛΟΥΣ τους "αρμοδίους" που μου δίνουν αυτήν την "εμπιστευτική" πληροφορία! Οπως έχω σε βίντεο και την απόλυτη άρνηση της Χαράς Νικοπούλου! Είναι βέβαιο πως μία από τις δυο πλευρές λέει ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ! Σας υπόσχομαι πως όποια κι αν είναι, θα με βρει απέναντί της!

Κώστας Χαρδαβέλλας

Υ.Γ. Μέσα μου επλίζω ότι ΚΑΝΕΙΣ από την κυβέρνηση δεν είδε την χθεσινή εκπομπή "Αθέατος Κόσμος"! Μου είναι αδιανόητο πως από ΟΛΑ οσα δείξαμε, τους έμεινε μόνο αν έκανε ή όχι αίτηση μετάθεσης η κ.Νικοπούλου! ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!!!!

Χαρά Νικοπούλου: Ο Χαρδαβέλλας μιλά για την ηρωϊκή δασκάλα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα