Η ομάδα ΔΙΑΣ θρηνεί για τον 23χρονο αστυνομικό

Το πρώτο της θύμα, στον βωμό του καθήκοντος, θρηνεί από προχθές η ομάδα ΔΙΑΣ. Πρόκειται για έναν 23χρονο αστυφύλακα ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στον περιφερειακό του Υμηττού.

Ο άτυχος νεαρός αστυνομικός της νεοσύστατης ομάδας μοτοσικλετιστών της ΕΛ.ΑΣ. τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έχασε τον έλεγχο της βαριάς μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του στο στηθαίο του δρόμου και να αφήσει την τελευταία του πνοή τη στιγμή που έμπαινε στο χειρουργείο. Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Αττική Οδό, στην έξοδο για τον περιφερειακό του Υμηττού.

Ο νεαρός αστυνομικός, ο οποίος συμμετείχε στις ομάδες περιπολιών για την καταστολή της εγκληματικότητας, λίγο προτού μπει στον περιφερειακό του Υμηττού και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μηχανής, έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε με μεγάλη δύναμη στο στηθαίο του δρόμου.

Αμέσως οι συνάδελφοί του έσπευσαν στο σημείο και κάλεσαν ασθενοφόρο. Μέσα σε λίγα λεπτά ο νεαρός αστυφύλακας μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, επί της λεωφόρου Κατεχάκη.

Οι γιατροί έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να σώσουν το 23χρονο παλικάρι, ωστόσο τα τραύματα στο κεφάλι του -παρά το γεγονός πως φορούσε κράνος- ήταν πολύ σοβαρά, με αποτέλεσμα λίγο πριν περάσει την πόρτα του χειρουργείου να χάσει τη μάχη με τον θάνατο.

Στο μεταξύ, την ίδια ημέρα στο κέντρο της Αθήνας άλλοι δύο μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ τραυματίστηκαν, όταν μια γυναίκα οδηγός που μιλούσε στο κινητό της δεν πρόσεξε την απαγορευτική πινακίδα STOP, με αποτέλεσμα να παρασύρει τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν οι δύο αστυνομικοί.

Ευτυχώς, όμως, και οι δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αναχώρησαν για τα σπίτια τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα