Δολοφόνησαν την 32χρονη Αγγελική, έγκυο στον 4ο μήνα

Σε λίγους μήνες θα έφερνε μια νεα ζωή στον κόσμο. Μέσα της μεγάλωνε το παιδί της. Ωστόσο, στιγνοί δολοφόνοι με κουκούλες σκότωσαν και τη μητέρα και το παιδί της. Τραγωδία. Δυο ζωές χαμένες στο πάτωμα ενός στενού μπαλκονιού.

Η 32χρονη Αγγελική Παθανασοπούλου ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος. Το πρωί αποχαιρέτησε το σύζυγό της και έφυγε για δουλειά. Ήταν η τελευταία φορά που έβλεπαν ο ένας τον άλλο. Λίγες ώρες αργότερα, έβλέπε με αγωνία τους κουκουλοφόρους να πετάνε μολότωφ στην τράπεζα που εργαζόταν.

Πολύ γρήγορα φλόγες και πυκνοί καπνοί τύλιξαν τα πάντα γύρω της. Κάποιοι προσπάθησαν να βγουν από την τράπεζα. Το πλήθος φώναζε στους στιγνούς δολοφόνους «μη ρίχνετε άλλο, είναι άνθρωποι μέσα». Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι κουκουλοφόροι δε σταμάτησαν.

'Ενιωθε τις φλόγες να πλησιάζουν απειλητικά. Οι καπνοί έκοβαν την ανάσα της. Μοναδικός δρόμος για να σώσει τη ζωή της και τη ζωή του αγέννητου παιδιού της ήταν το κλιμακοστάσιο. Μαζί με δυο συναδέλφους της προσπάθησαν να ανέβουν τις σκάλες και να βρούν έναν τρόπο να γλιτώσουν από τις φλόγες.

Η Αγγελική κατάφερε να φτάσει κοντά σ\' ένα παράθυρο αλλά δεν κατάφερε να βγει ποτέ από την πύρινη φυλακή, στην οποία την έκλεισαν οι φονιάδες της. Ξεψύχισε, πνιγμένη από τους καπνούς, στο βρώμικο πάτωμα του μπαλκονιού της τράπεζας.

Λίγες ώρες αργότερα ο άνδρας της μάθαινε συγκλωνισμένος την τραγωδία που χτύπησε το σπίτι του. Έχασε μέσα σε λίγα λεπτά ολόκληρο τον κόσμο του. Τη γυναίκα του και το αγέννητο παιδί του. Έτρεξε αμέσως στην τράπεζα. Αντίκρυσε το σκηνικό τρόμου που είχαν στήσει οι δολοφόνοι. Συντρίμμια και αποκαϊδια. Εκεί μέσα έχασε τα πάντα.

Ψυχολόγοι προσπαθούν να τον στηρίξουν προκειμένου να αντιμετωπίσει αυτό το απάνθρωπο έγκλημα. Ποιά λόγια όμως θα μπορούσαν να τον παρηγορήσουν μπροστά στη θέα του άψυχου κορμιού της γυναίκας του...

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα