Διόδια; Δεν πληρώνω!

Την Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2010, ο κ. Νίκος Κωτούλας, κάτοικος Πλαταμώνα, αρνήθηκε να πληρώσει τα διόδια στον σταθμό της Λεπτοκαρυάς. Επίσης και η κ. εισπράκτορας της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» αρνήθηκε να σηκώσει την μπάρα, για να διέλθει ο πολίτης. Τότε, ο κ. Κωτούλας τηλεφώνησε στην αστυνομία, κατήγγειλε το γεγονός και ζήτησε να καταθέσει μήνυση εναντίον της εταιρείας.

Η αστυνομία επενέβη. Η εισπράκτορας και ο πολίτης, με τη συνοδεία της αστυνομίας, μεταφέρθηκαν στο Α.Τ. Λιτοχώρου. Εκεί ο κ. Κωτούλας τελικά δεν κατέθεσε μήνυση εναντίον της υπαλλήλου, μητέρα δύο παιδιών, διότι, μεταξύ άλλων, σεβάστηκε την απλή υπαλληλική ιδιότητά της. Φυσικά ούτε από την πλευρά της εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» κατετέθη μήνυση εναντίον του κ. Κωτούλα.

Συνεπώς, τα δημοσιεύματα «αθηναϊκής» προέλευσης, όπως καταγγέλλει η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας για δήθεν «κρατήσεις» και «κατάληξη στην αστυνομία» είναι ψευδή και στοχεύουν στην τρομοκράτηση του κόσμου. «Δεν έγινε καμία σύλληψη – εξηγούν με ανακοίνωσή τους – καμία μήνυση και καμία κράτηση. Το άθλιο δημοσίευμα το οποίο κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο και στον πιερικό Τύπο ήταν ψευδές, περιέγραφε το γεγονός από την… ανάποδη πλευρά και είχε ως μοναδικό στόχο τον μεγάλο εχθρό της εταιρείας, το «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ». Τρέμουν τη δύναμη των πολιτών και φοβούνται την άρνηση πληρωμής, όπως ο διάβολος το λιβάνι!!!

Αν η εταιρεία μπορούσε να «τιμωρήσει» τον κ. Κωτούλα, θα το έκανε. Δεν μπορεί, διότι είναι ιδιωτική εταιρεία και δεν νομιμοποιείται να «φράζει» τον δρόμο στους πολίτες. Μπορεί μόνο να καταφεύγει σε αποπροσανατολιστικά - απειλητικά δημοσιεύματα σε βάρος των πελατών της και αυτό κάνει. Η απάντησή μας και σε αυτή την πρόκληση, είναι: «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ». Όσο για την επόμενη φορά, δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να λάβουμε υπόψη μας την ιδιότητα κανενός, γιατί ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι!».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα