Έλληνες αγόρασαν φρικιαστικό βίντεο με μικρό κορίτσι

Στα ίχνη τεσσάρων Ελλήνων που φαίνεται να έχουν αγοράσει το φρικιαστικό βίντεο με τον βασανισμό και τον βιασμό σε μπανιέρα ενός κοριτσιού ηλικίας 7-10 χρόνων βρίσκονται οι διωκτικές αρχές, στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας έρευνας με την κωδική ονομασία «Τίγκερμπελ» για την εξάρθρωση ενός εκ των μεγαλύτερων κυκλωμάτων παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Εspresso», δέκα αστυνομικοί απ’ όλο τον κόσμο -μεταξύ των οποίων και ο προϊστάμενος του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής Μανώλης Σφακιανάκης- συντονίζουν τη διεθνή επιχείρηση «Τίγκερμπελ».

Πληροφορίες από τη Γιουροπόλ αλλά και την Ιντερπόλ αναφέρουν ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που έχουν στηθεί ποτέ. Στόχος της, ο εντοπισμός και η σύλληψη των ανθρωπόμορφων τεράτων που το 2005 βασάνισαν άγρια σε μια μπανιέρα γεμάτη νερό ένα κορίτσι ηλικίας 7 έως 10 ετών, το οποίο βίασαν με άγριο τρόπο και στη συνέχεια μάλλον το έπνιξαν, αφού στο ανατριχιαστικό αυτό βίντεο οι βιαστές στο τέλος κρατούν το κεφάλι του άμοιρου παιδιού μέσα στο νερό.

Στη νέα, τεράστια διεθνή επιχείρηση «Τίγκερμπελ» παίρνει μέρος και η Ασφάλεια Αττικής, καθώς έχουν ανιχνευτεί στη χώρα μας τουλάχιστον 200 ηλεκτρονικά ίχνη επισκεπτών συγκεκριμένης ιστοσελίδας που περιλαμβάνει αυτό το βίντεο της ντροπής. Σύμφωνα με αυτά τα 200 ηλεκτρονικά ίχνη, που έχουν σταλεί από την Ιντερπόλ στην Ασφάλεια Αττικής, Ελληνες χρήστες του Διαδικτύου έχουν μπει στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα και μάλιστα φέρονται να έχουν αγοράσει μέσω πιστωτικών καρτών βίντεο με άγριο παιδικό πορνό. Η πιο σημαντική, ωστόσο, πληροφορία που έχει περιέλθει στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αφορά τουλάχιστον τέσσερις Ελληνες οι οποίοι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διωκτικών αρχών, έχουν αγοράσει το πιο ανατριχιαστικό βίντεο, αυτό του βιασμού του δύστυχου παιδιού μέσα στην μπανιέρα. Κι αυτό γιατί οι πιστωτικές τους κάρτες είναι χρεωμένες με πολύ μεγάλο ποσό για αγορά από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Ηδη σε μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Εspresso», πραγματοποιούνται έρευνες του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα των ερευνών αυτών οδηγούν -γι’ άλλη μια φορά- σε ανθρώπους υπεράνω πάσης υποψίας που επισκέπτονταν καθημερινά τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, στην οποία απεικονίζονται ακόμα και παιδιά από ενός έως έξι ετών να κακοποιούνται βάναυσα από ανθρωπόμορφα τέρατα.

Οι διωκτικές αρχές σε Ευρώπη και Αμερική έχουν απλώσει ένα πολύ πυκνό δίχτυ σε μια προσπάθεια να πιάσουν τους χειριστές αυτής της ιστοσελίδας και να τους οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη για τα ειδεχθή εγκλήματα που έχουν διαπράξει.

Ηδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εντοπιστεί ο σέρβερ της ιστοσελίδας σε περιοχή της Λατινικής Αμερικής. Στην ίδια περιοχή εκτιμάται ότι κινηματογραφούνται και τα βίντεο με το σκληρό πορνογραφικό υλικό, που αφήνουν άφωνους από τη φρίκη όλους τους φυσιολογικούς ανθρώπους, εκτός από τις αρρωστημένες ψυχές που αρέσκονται στην παρακολούθηση τέτοιων θεαμάτων.


Η πρώτη έρευνα

Με αφορμή το ίδιο βίντεο είχε στηθεί και άλλη μια μεγάλη διεθνής επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψης παιδόφιλων με την κωδική ονομασία «Τσάρλι», στην οποία επίσης είχαν πάρει μέρος οι ελληνικές διωκτικές αρχές. Στο πλαίσιο εκείνης της επιχείρησης είχαν συλληφθεί τον περασμένο Νοέμβριο στη χώρα μας δεκαέξι άτομα, ενώ είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος άλλων πενήντα πέντε.
Το βίντεο αυτό, όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει, βγήκε σε ανατριχιαστική δημοπρασία μεταξύ παιδόφιλων και πρώτος το απέκτησε το 2005 ένας Γερμανός επιχειρηματίας έναντι 300.000 ευρώ. Η τιμή του σήμερα έχει πέσει και κυμαίνεται μεταξύ 5.000 και 10.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα