Κρήτη: Κακώσεις σε όλο το κορμάκι του βρέφους που ξεψύχησε

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το πέντε μηνών αγοράκι, στο σπίτι των γονιών του, στη Σκοπή Σητείας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε πριν από λίγο στους δημοσιογράφους ο Διοικητής ΠΑΓΝΗ - Βενιζελείου Γιάννης Τασσόπουλος, το παιδί εκτός από τις κακώσεις στο κεφάλι -που σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας στους αστυνομικούς έγιναν από το κινητό που "βρήκε" το παιδί στο κεφάλι... αντί για τη σύζυγό του- φέρει και άλλες κακώσεις στο κορμάκι του, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είχε δεχθεί και άλλα χτυπήματα. Είχε εσωτερική αιμορραγία και τραύματα στο κεφάλι και στον αυχένα.

Απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα θα δώσουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που αναμένονται το απόγευμα.

Πήγε πιωμένος στο σπίτι...

Πληροφορίες του ekriti, αναφέρουν ότι ο 52χρονος υπάλληλος στο Δήμο Σητείας, που κατάγεται από τη Σπάρτη, πήγε στη γιορτή για την κοπή της πίτας του ενιαίου συλλόγου εργαζομένων Σητείας, Ιεράπετρας και Οροπεδίου Λασιθίου χθες το βράδυ, από όπου έφυγε, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Στο σπίτι καυγάδισε έντονα με την 30χρονη σύζυγό του, η οποία κρατούσε στα χέρια το παιδί τους και εκεί έγινε το κακό. Το ζευγάρι πήγε το παιδί στο νοσοκομείο Σητείας και εκεί οι γιατροί βλέποντας την κακή κατάστασή του, ζήτησαν την άμεση διακομιδή του στο Ηράκλειο, κάτι που έγινε.

Οι γιατροί στο ΠΑΓΝΗ κατέβαλαν κάθε προσπάθεια να το κρατήσουν στη ζωή όμως το παιδί "έφυγε" στις 06:30 το πρωί

Η 30χρονη, η οποία βρίσκεται στο ΠΑΓΝΗ και στηρίζεται από ψυχολόγους του νοσοκομείου, ισχυρίστηκε πως τσακώθηκε με τον άνδρα της ο οποίος γύρισε μεθυσμένος στο σπίτι και τη χτύπησε μαζί με το μωρό.

Αυτή την εκδοχή στηρίζει και ο αδερφός της μητέρας... Ο 52χρονος οδηγείται στον Εισαγγελέα Λασιθίου.

 

ekriti

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα