Κρήτη: Ισόβια στον δολοφόνο με τον μπαλτά

Δεν έσπασαν τα ισόβια για τον δολοφόνο με τον μπαλτά, ο οποίος κατακρεούργησε έναν 54χρονο, επιχείρησε να βιάσει τη γυναίκα του αφεντικού του και προσπάθησε να σκοτώσει ακόμα δύο άτομα στην Ιεράπετρα το καλοκαίρι του 2014!

Στον 28χρονο Πακιστανό επιβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του ομοεθνούς του, καθώς και 20 χρόνια και 16 μήνες κατά συγχώνευση για δύο απόπειρες δολοφονίας, απόπειρα βιασμού, επικίνδυνη σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, οπλοφορία και οπλοχρησία κατά συρροήν. Στην απολογία του ο killer ισχυρίστηκε ότι πάσχει από ψυχωσική διαταραχή και ότι άκουγε φωνές, ενώ η συνήγορός του προσκόμισε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ηταν βράδυ της 14ης Ιουνίου του 2014, όταν ο τότε 26χρονος αλλοδαπός προσπάθησε να βιάσει με την απειλή μαχαιριού τη 43χρονη σύζυγο του ιδιοκτήτη θερμοκηπίου στο οποίο εργαζόταν στον οικισμό Γρα Λυγιά. Δεν τα κατάφερε και, αφού... αυτοϊκανοποιήθηκε, άρπαξε τον μπαλτά και με το ποδήλατό του πήγε έως την παραλία της Ιεράπετρας. Εκεί μπήκε στο μίνι μάρκετ του 54χρονου και άρχισε να τον χτυπά με μανία!

Αφού αιματοκύλισε το μαγαζί, έχοντας κατακρεουργήσει τον άτυχο άνδρα, σε κατάσταση αμόκ όρμησε μέσα σε μια ταβέρνα. Κρατώντας τον ματωμένο μπαλτά, προσπάθησε να σκοτώσει έναν 52χρονο Κρητικό, ο οποίος έτρωγε με τη γυναίκα και την κόρη του. Ευτυχώς το μόνο που κατάφερε ήταν να χτυπήσει ελαφρά τον άνδρα στο κεφάλι, καθώς η κόρη του θύματος έσπρωξε τον μανιακό, ενώ ένας άλλος πελάτης τού πέταξε μια καρέκλα.

Ο 26χρονος έτρεξε προς το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας, έσπασε το τζάμι ενός περιπολικού με τον μπαλτά, ενώ επιχείρησε να χτυπήσει τον αστυνομικό που τον συνέλαβε. Ο ισοβίτης (πλέον) είχε παραδεχτεί όλες τις πράξεις του με ψυχραιμία και κυνικότητα, ισχυριζόμενος ότι τον ομοεθνή του σκότωσε λόγω προσωπικών διαφορών, ενώ τον Ελληνα επιχείρησε να τον σκοτώσει επειδή του χρωστούσε... 5 ευρώ!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα