Τραγωδία στην Κρήτη: Βρέφος έχασε τη ζωή μετά από καβγά των γονιών. Συνελήφθη ο πατέρας

Σοκ έχει προκαλέσει σε ολόκληρη την Κρήτη ο θάνατος ενός βρέφους, μόλις 6 μηνών, το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας στην περιοχή της Σητείας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης, όταν ένας 52χρονος λογομάχησε με την 30χρονη σύζυγο του.Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο θερμόαιμος 52χρονος χτύπησε την 32χρονη.

Εκείνη την ώρα όμως η μητέρα κρατούσε στην αγκαλιά της το μόλις 6 μηνών βρέφος της οικογένειας, με αποτέλεσμα το άτυχο αγοράκι να τραυματιστεί σοβαρά. Άμεσα το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σητείας, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.

Οι γιατροί του νοσοκομείου κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το άτυχο μωράκι.

Το αγοράκι υπέκυψε τελικά στα τραύματα του σήμερα το πρωί, καθώς έφερε κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και ακατάσχετη εγκεφαλική αιμορραγία.

Οι αρχές εξετάζουν τι ακριβώς συνέβη στο σπίτι της οικογένειας το βράδυ της Τετάρτης με την τραγική αυτή κατάληξη.

Oπως αναφέρει το cretalive, o πατέρας φέρεται να πέταξε κινητό τηλέφωνο προς τη μητέρα το οποίο τελικά χτύπησε το βρέφος ενώ εμφανή ήταν τα σημάδια πάλης...

Οι αρχές εξετάζουν τι ακριβώς συνέβη στο σπίτι της οικογένειας το βράδυ της Τετάρτης ενώ ο 52χρονος πατέρας κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Η γυναίκα είναι στον ιατροδικαστή και εξετάζεται.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης αυτή την ώρα η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του βρέφους.Παράλληλα στο Ηράκλειο καταφτάνουν μετά την τραγική είδηση, συγγενείς του άτυχου βρέφους από τη Σητεία...

Ο καυγάς του ζευγαριού μέσα στο σπίτι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λίγες ώρες νωρίτερα, το απόγευμα της Τετάρτης (18-01-2016), σημειώθηκε μεταξύ των γονιών του άγριος καβγάς στο σπίτι τους στη Σητεία. Η 30χρονη μητέρα κρατούσε το βρέφος στα χέρια, και κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε, όταν ο άνδρας πέταξε το κινητό με στόχο τη γυναίκα του, όμως βρήκε το κεφάλι του παιδιού! Ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν υπήρξαν και άλλα χτυπήματα που τελικά οδήγησαν στο θάνατο του βρέφους.

Και οι δύο πήραν το παιδί και το μετέφεραν στο νοσοκομείο της πόλης, όμως οι γιατροί έκριναν επιτακτική τη μεταφορά του στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος πατέρας του παιδιού είναι υπάλληλος του δήμου Σητείας και συνελήφθη με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και της θανατηφόρας βλάβης.

Πρωτοφανής σε ωμότητα κακοποίηση"

Οι γιατροί εκτιμούν, όπως αποκάλυψε πρώτο το neakriti.gr, ότι πρόκειται για πρωτοφανή στα χρονικά σε ωμότητα κακοποίηση ωστόσο οι ανακρίσεις που ήδη διεξάγει η αστυνομία θα καταδείξουν τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες προηγήθηκε ο καυγάς πατέρα και μητέρας με αποτέλεσμα το βρέφος να αρχίσει να κλαίει. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το βρέφος χτυπήθηκε στον τοίχο. Φως στην υπόθεση όμως θα ρίξει η έρευνα των αρχών.

cretapost, cretalive, neakriti

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα