Εξαφανίστηκε η 15χρονη Λάουρα από τη Χαλκιδική

Η περιπέτεια της Λάουρα Τ., 15 ετών, έληξε δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν από τις 17/01/2017. Η Λάουρα Τ. είναι ασφαλής και καλά στην υγεία της.

Στο πλαίσιο της αναζήτησης της ανήλικης και καθώς υπήρχαν πληροφορίες μετάβασής της σε έτερη χώρα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κινητοποίησε τον συνεργαζόμενο φορέα του στο εξωτερικό, προκειμένου να βρεθεί η ανήλικη.

Ωστόσο, προβληματισμοί ανακύπτουν από το γεγονός ότι ένα ανήλικο παιδί μόλις 15 ετών κατάφερε να μεταβεί σε χώρα του εξωτερικού, χωρίς να γίνει αντιληπτό από τις αρμόδιες Αρχές.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συμμετοχή όλων, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται», αναφέρει το «Το Χαμόγελο του Παιδιού». To «Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Λάουρα Τ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης.

Παλαιότερη ενημέρωση

Μια 15χρονη μαθήτρια Γυμνασίου από τη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής αναζητούν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής, μετά από δήλωση εξαφάνισης που έκανε ο πατέρας της.Η δήλωση έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Α.Τ. Νέας Καλλικράτειας.

Όπως ανέφερε ο -αλβανικής καταγωγής- πατέρας, η κόρη του φαίνεται πως πήγε κανονικά στο σχολείο το πρωί της Δευτέρας, άλλα δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι.

Η 15χρονη δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής στους οικείους της.

Στις 16/01/2017, στις 8:00 ώρα, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, η Λάουρα Τ., 15 ετών.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το βράδυ της Τρίτης η φωτογραφία της 15χρονης μαθήτριας που αγνοείται στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» η Λάουρα έχει ύψος 1,62 μ., ζυγίζει 45 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια.

Φορούσε ανοιχτόχρωμο μπλε τζιν παντελόνι, λευκή μπλούζα, πράσινο μπουφάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα