Μαίνεται η φωτιά και συνεχίζονται οι εκρήξεις στην αποθήκη ελαστικών στον Ταύρο

Μεγάλη πυρκαγιά που συνοδεύεται από εκρήξεις βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγη ώρα σε υπαίθρια αποθήκη ελαστικών στην οδό Θέμιδος 25 στον Ταύρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και στο χώρο υπήρχαν, πιθανότατα, φιάλες υγραερίου από τις οποίες σημειώνονται οι εκρήξεις.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική δύο είναι οι εστίες της φωτιάς, η μία σε χώρο με παλέτες και μία σε χώρο με φιάλες προπανίου από τις οποίες προκλήθηκαν εκρήξεις.

Συνολικά 42 πυροσβέστες με 14 οχήματα επιχειρούν αυτή την ώρα για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς .

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει άτομο που να έχει εγκλωβιστεί στον χώρο, ενώ η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο ζητούν απ' όλους να απομακρυνθούν καθώς οι εκρήξεις είναι συνεχείς, ενώ επί τόπου βρίσκεται και η αστυνομία.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί το γεγονός πως η Πυροσβεστική μπόρεσε να ξεκινήσει την επιχείρηση κατάσβεσης περίπου στις 18:30 το απόγευμα!

Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις στον Ταύρο, καθώς φωτιά έχει ξεσπάσει από το απόγευμα σε υπαίθρια ελαστικών και άλλων υλικών.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο από την τηλεόραση του ALPHA. Η φωτιά απειλεί τα διπλανά κτίρια και σκορπά τον πανικό στους κατοίκους της περιοχής.


Φωτιά σε αποθήκη Ταύρος από realmedialivesrc="http://www.newsbeast.gr/files/1/2017/01/%CF%80%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%AC.jpg" border="0" alt="πυρκαγιά" />

πυρκαγιά2

πυρκαγιά4

πυρκαγιά6

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα