Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη

Μα αίμα βάφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η άσφαλτος της Κρήτης η οποία θρηνεί έναν ακόμη νεκρό μετά από τροχαίο. Το νέο τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη μία περίπου το μεσημέρι στο 22ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ρεθύμνου - Αγίας Γαλήνης στο ύψος του Σπηλίου όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 2 οχήματα και 7 πυροσβέστες προκειμένου να απεγκλωβίσει έναν ηλικιωμένο άνδρα 77 ετών. Δυστυχώς όμως, ο άτυχος 77χρονος δεν άντεξε στα τραύματά του και κατέληξε κατά τη μεταφορά του νοσοκομείο Ρεθύμνου. Να σημειωθεί ότι η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για να ολοκληρώσουν την επιχείρηση.

Από το ίδιο τροχαίο τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά ένας νέος άνθρωπος και συγκεκριμένα ένας 27χρονος ο οποίος για προληπτικούς λόγους θα νοσηλευτεί στη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γιώργο Φραγκιαδάκη που μίλησε στο ekriti.gr ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο.

 

ekriti

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα