Συνελήφθη ένας από τους τρεις αρχηγούς της μαφίας των Ρομά

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε σήμερα το απόγευμα ένας από τους τρεις καταζητούμενους για τη συμμετοχή του στη μαφία των Ρομά. Πρόκειται για ένα από τα τρία μεγάλα αφεντικά ο οποίος έμενε σε ένα σπίτι – ανάκτορο της Ελευσίνας και κυκλοφορούσε με μια πανάκριβη BMW.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο ένας από τους τρεις αρχηγούς του επονομαζόμενου «ελληνικού Κορλεόνε», συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή του Πειραιά και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αμαρουσίου.

Ο συγκεκριμένος φέρεται σύμφωνα με τη δικογραφία να ενημερώθηκε από αξιωματικό της Αστυνομίας και λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η επιχείρησή της την 1η Νοεμβρίου μαζί με τα άλλα δύο αφεντικά άρπαξαν από τις κρύπτες εκατομμύρια ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Ο 35χρονος, που δρούσε με το παρατσούκλι "Σέφτης", ήταν ένας εκ των τριών καταζητούμενων για τη συμμετοχή του στην ελληνική Κόζα Νόστρα με τις Ferrari.

Περισσότερα από 60 πολυτελή αυτοκίνητα, 2.000 διαρρήξεις, 1.000.000 ευρώ, 150 χρυσές λίρες, εκατοντάδες χρυσαφικά και δεκάδες βίλες είναι μόνο κάποια από τα «οικονομικά» στοιχεία που προδίδουν τη μαφιόζικη δράση, αλλά και το lifestyle των δύο πολυμελών συμμοριών που «χτυπούσαν» σε σπίτια επωνύμων και άλλων εύπορων πολιτών στην Αττική, έχοντας ως ορμητήριο τα δυτικά Προάστια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα