Νεκρός ο Ρώσος πρόξενος στην Αθήνα - Τι λέει ο Ρώσος διπλωμάτης

Νεκρός βρέθηκε σήμερα το απόγευμα μέσα στο διαμέρισμα του, στην Ηρώδου Αττικού, ο Αντρέι Μαλανίν. Πρόκειται για τον επικεφαλής του προξενικού τμήματος της πρεσβείας της Ρωσίας, στην Ελλάδα.

Νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην οδό Ηρώδου Αττικού, βρέθηκε πριν από λίγη ώρα ο Ρώσος πρόξενος στην Αθήνα!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατός του 55χρονου διπλωμάτη οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ήταν πεσμένος στο πάτωμα σε ύπτια θέση, ενώ τα κλειδιά του σπιτιού ήταν πίσω από την πόρτα.

Οι συνεργάτες του ανησύχησαν επειδή σήμερα δεν πήγε στο γραφείο του και παράλληλα δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Αρχικά έσπευσαν στο σπίτι του και όταν χτύπησαν και δεν πήραν καμία απάντηση, ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ο πρόξενος βρέθηκε στις 17.45' το απόγευμα. Το διαμέρισμά του βρισκόταν στον τρίτο όροφο 5οροφης πολυκατοικίας.

Επί τόπου έχει μεταβεί και κλιμάκιο του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας.

Στον χώρο δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης ή κάποιο άλλο στοιχείο που να οδηγεί στο συμπέρασμα της εγκληματικής ενέργειας.

Οι πρώτες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι τα κλειδιά βρέθηκαν πίσω από την πόρτα καθώς κι ότι στην ίδια πολυκατοικία διαμένουν κι άλλοι Ρώσοι διπλωμάτες και ότι το κτίριο φυλάσσεται.

Αύριο την Τρίτη θα γίνει νεκροψία- νεκροτομή η οποία θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του 55χρονου, τα οποία μέχρι στιγμής εκτιμώνται ότι είναι παθολογικά.

 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του Realfm 97,8 στη Μόσχα Αχιλλέας Πατσούκας, ο οποίος είχε επικοινωνία με ανώτατο Ρώσο διπλωμάτη, η ρωσική πλευρά είναι βέβαιη ότι δεν υπάρχει κάτι ύποπτο πίσω από τον θάνατο του Ρώσου πρόξενου στην Αθήνα, καθώς και ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Μάλιστα, ο Ρώσος διπλωμάτης ανέφερε ότι ο πρόξενος ήταν νεκρός από την Κυριακή το βράδυ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα