Αποκαλύψεις για την δολοφονία Αμοιρίδη: Η Φρανσουάζ ήταν μαζί του για τα λεφτά

Σοκαρισμένη από τη δολοφονία του Κυριάκου Αμοιρίδη δήλωσε η οικιακή βοηθός της μητέρας του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, μιλώντας στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" του Μένιου Φουρθιώτη στο Epsilon.

"Ήταν εξαιρετικός άνθρωπος. Ακόμα δεν το πιστεύω. Είμαι σοκαρισμένη", είπε και συνέχισε: "Ήταν το στήριγμά μου. Σαν αδερφός μου. Με εμπιστευόταν πάρα πολύ και με πρόσεχε. Μας πήρε τηλέφωνο τα Χριστούγεννα να μας ευχηθεί και λίγες ημέρες μετά έμαθα για την εξαφάνισή του".

Αναφερόμενη στη σύζυγο του Αμοιρίδη, Φρανσουάζ, η οποία ήταν συνεργός στη δολοφονία, είπε: "Δεν μιλούσα μαζί της, γιατί δεν ήξερε ελληνικά και εγώ δεν μιλάω πορτογαλικά. Καταλάβαινα πώς φερόταν και ότι έμενε μαζί του για οικονομικούς λόγους. Μόλις κατάλαβε ότι αυτός είχε αδυναμία στο παιδί, τον εκμεταλλεύτηκε".

Μάλιστα, αποκάλυψε πως πριν δύο μήνες, ο Κυριάκος Αμοιρίδης είπε στη μητέρα του ότι "δεν πάει άλλο" και πως σκεφτόταν να χωρίσει με τη Φρανσουάζ.

Ο Κυριάκος Αμοιρίδης εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε ένα λευκό αυτοκίνητο το οποίο είχε νοικιάσει για τις μετακινήσεις του στο Ρίο όπου είχε μεταβεί με την οικογένειά του.

Οι αρχές της Βραζιλίας ανακοίνωσαν ότι ο Κυριάκος Αμοιρίδης βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητο.Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Ινστιτούτο της Νόβα Ιγουάτσου για να εξεταστεί.

Ακολούθησαν οι σοκαριστικές αποκαλύψεις, ότι ο Έλληνας πρέσβης στη Βραζιλία, δολοφονήθηκε από τον 29χρονο εραστή της συζύγου του, Σέρζιο Μορέιρα, ο οποίος είναι αστυνομικός.

Η Φρανσουάζ τις πρώτες ώρες της εξαφάνισης του συζύγου της (την οποία η ίδια δήλωσε στις Αρχές) εμφανίζονταν απελπισμένη. Ωστόσο, οι πρώτες υποψίες των Αρχών σχετικά με το ενδεχόμενο εγκλήματος, ήρθαν όταν χρησιμοποιήθηκε λουμινόλη στο σαλόνι του σπιτιού του ζεύγους, στην περιοχή Nova Iguaçu. Πρόκειται για την ειδική ουσία που "αποκαλύπτει" υγρά τα οποία δεν φαίνονται με γυμνό μάτι.

Αυτό τα υγρά δεν ήταν τίποτα άλλο από αίμα και έτσι όλα πήραν το δρόμο τους, μέχρι τελικά όλοι οι εμπλεκόμενοι να ομολογήσουν την ενοχή τους... Ο 29χρονος αστυνομικός και εραστής της Φρανσουάζ αρνούνταν τα πάντα μέχρι να του δείξουν βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί να μεταφέρει το πτώμα του πρέσβη.

Το ίδιο συνέβη και με την 40χρονη Βραζιλιάνα, η οποία στην αρχή δεν παραδεχόταν ούτε την εξωσυζυγική σχέση με τον στρατιωτικό αστυνομικό. Μέχρι να ομολογήσει, πάντως, είχε πέσει σε πολλές αντιφάσεις...

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα