Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας στους Γαργαλιάνους

Νέα, συγκλονιστικά δεδομένα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσο περνά η ώρα, σχετικά με τη δολοφονία της 35χρονης Γ.Φ. στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας.
Από τη θέση του συνοδηγού σκότωσε την 35χρονη μητέρα στη Μεσσηνία

Σύμφωνα την ιστοσελίδα eleftheriaonline.gr, το πτώμα της άτυχης γυναίκας και μητέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών (το μικρότερο γεννήθηκε φέτος και ήταν το πρώτο που ήρθε στη ζωή στη Μεσσηνία το 2016), βρέθηκε στο αυτοκίνητό της με ένα διαμπερές τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο. Οι Αρχές απέκλεισαν από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας και άρχισαν να αναζητούν πιθανούς υπόπτους στο πολύ στενό της περιβάλλον.

Αναγνωρίστηκε ο άνδρας που αυτοκτόνησε στη Βαρβάκειο. Βίντεο - μαρτυρία


Αστυνομικοί, μάλιστα, πήραν από το σπίτι της τα κυνηγετικά όπλα του συζύγου της τα οποία κατείχε νόμιμα και τα έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση.

Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία, η 35χρονη καθόταν στο κάθισμα του οδηγού και πυροβολήθηκε εξ επαφής από κάποιον που καθόταν στο κάθισμα του συνοδηγού. Μένει, βέβαια, όλα αυτά να επιβεβαιωθούν και από τη νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργήσει ο ιατροδικαστής Κορίνθου Νίκος Κωτακίδης.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας στους Γαργαλιάνους

Σύμφωνα με την κατάθεση του συζύγου της το θύμα είχε φύγει από το σπίτι από το προηγούμενο απόγευμα ενώ ήταν ο ίδιος που την εντόπισε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της. Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση στις Αρχές είναι το γεγονός ότι ο άνδρας του θύματος δεν ανησύχησε που μια μητέρα τεσσάρων μικρών παιδιών έλειπε όλη νύχτα από το σπίτι της. Ο σύζυγος του θύματος ανέφερε στην αστυνομία πως η γυναίκα του συνήθιζε να εξαφανίζεται, χωρίς να λέει τίποτα σε κανέναν.
eleftheriaonline

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα