Δολοφονία Λάμπρου: Ξέσπασε η μάνα της χήρας - Ο Γολγοθάς είναι μεγάλος

​Για ακόμα μια φορά αναβλήθηκε η δίκη της χήρας του καπετάνιου, η οποία κατηγορείται ότι τον Δεκέμβριο του 2014 σκότωσε τον Θανάση Λάμπρου σε σπίτι κοινού τους φίλου.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο λόγος που δεν συνεχίστηκε ούτε σήμερα η δίκη, είναι το κώλυμα στο πρόσωπο της Προέδρου της έδρας λόγω  του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Για τον λόγο αυτό, η έδρα με αναπληρωθείσα Πρόεδρο διέκοψε για την επόμενη Δευτέρα, με αποτέλεσμα η οικογένεια του θύματος να αντιδράσει έντονα, κάνοντας λόγο για μεθόδευση.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΧΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ:

«Είναι πάρα πολύ κουραστικό για εμάς αλλά και για όλους τους μάρτυρες. Είναι δύσκολη κατάσταση και θέλω να τελειώσει ώστε να παρθεί κάποια σωστή απόφαση. Και για την κόρη μου είναι πάρα πολύ δύσκολη η κατάσταση» δήλωσε η μάνα της γυναίκας που φέρεται να δολοφόνησε τον σύζυγό της.

«Είναι πάρα πολύ χάλια, κλεισμένη μέσα στην Ασφάλεια σε ένα δωμάτιο, περιμένει να εκδικαστεί η υπόθεση. Έχω ενοχληθεί με πάρα πολλά θέματα, τα περισσότερα από τα οποία είναι αναληθή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέγονται τόσα άσχημα για την κόρη μου που δεν ισχύουν» δήλωσε η μητέρα της προσθέτοντας:

«Τους καταλαβαίνω τους ανθρώπους, έχασαν το παιδί τους. Φυσικά και εγώ έχασα τον γαμπρό μου. Δεν έχω νιώσει ότι έχει φύγει. Και έχω και ένα μικρό παιδί στο σπίτι που ζητάει τη μαμά του, γιατί ξέρει όλη αυτή την κατάσταση, ξέρει ότι η μαμά του δεν είναι πουθενά σε αυτό το έγκλημα, ξέρει πόσο αγαπούσε τον μπαμπά. Ήταν μια ευτυχισμένη οικογένεια».

Μάλιστα ξεκαθάρισε πως «από την πρώτη μέρα είμαι μαζί της. Δεν υπάρχει ούτε υποτιθέμενη ομολογία, ούτε ομολόγησε η κόρη μου, και γι΄αυτό δεν υπόγραψε για κάτι που δεν έχει πει. Έχει περάσει πάρα πολύ άσχημα».

«ΕΜΕΙΣ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ»

Στη συνέχεια η μάνα της χήρας του καπετάνιου, εξήγησε πως «εγώ της είπα της κόρης μου ότι ο Θανάσης αυτοκτόνησε, και όχι ότι σκοτώθηκε. Εμείς λέγαμε ότι δολοφονήθηκε και ότι δεν αυτοκτόνησε, γιατί δεν υπήρχε λόγος να αυτοκτονήσει. Εγώ με τον γαμπρό μου ήμουν κάθε μέρα μαζί. Πιο πολύ ήμουν εγώ μαζί του από την οικογένεια του».

«ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ-ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ»

«Ο Γολγοθάς είναι μεγάλος. Εμείς ζούμε την ταλαιπωρία, εμείς έχουμε αυτό το παιδί και εμείς ξέρουμε τι τραβάει. Ζητάει τη μαμά του, βλέπει διάφορα που γράφουν για τη μαμά του και δεν το δέχεται αυτό, και δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε. Το παιδί ξέρει τα πάντα, ξέρει για τη μαμά της… Με πονά όλο αυτό που συμβαίνει για το παιδί μου και έχει πάρει τόσο μεγάλη έκταση. Και εμείς τον έχουμε τον πόνο. Και εμάς μας λείπει ο γαμπρός μου!» δήλωσε η μάνα της κατηγορούμενης, ξεκαθαρίζοντας πως στην οικογένεια της κόρης της «δεν υπήρχαν γκρίνιες, ούτε και σοβαρά προβλήματα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα